פענוח חלומות בס"ד

חלום על רודפים, רודפים אחרי, בחורה, גברים

אני חולם על בחורה שאני אוהב היא במקום אם הרבה גברים שרוצים לזיין אותה אני קורה לה והיא לא באה ואם מזינים אותה ואחרקח אני לוקך אותה ואם רודפים אחרי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך מרץ 25, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של רודפים בחלום

לפי האמונה הרווחת אם מישהו רודף אחריכם בחלום – סימן שמי שהעליב אתכם לא בצדק ירצה לפגוש אתכם וינסה לכפר על אשמתו בכל דרך אפשרית.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רודפים אחרי בחלום

לפי תודעה רוחנית ההתיחסות שלך כלפי הסובבים אותך כך אתה רואה אותם


 > קראו עוד

מה הפירוש של בחורה בחלום

בחורה או אישה מסמלות את אמא אדמה, את ההתחדשות והצמיחה את מחזור החיים ואת הכח לתת חיים. לידה וחיים. אישה היא מקור הכוח ועוצמה. גבר צעיר החולם על בחורה, פשוטו כמשמעו. בחורה רעה בחלום לפי האמונה הרווחת שטן. בחורה טובה בחלום, מלאך המאיר את דרכו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גברים בחלום

לחלום על גברים רבים ולראות גברים בחלום יכול לסמן כמה דברים. לפי האמונה הרווחת גברים מסמלים בשורות שמגיעות ומעשים שיש לעשות. לאישה לחלום על גברים רבים יכול לסמל רצוך לזוגיות, דיני אישות וילדים.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי על בעלי שהוא בוגד עם מישהי ותבצע אותו עם הבחורה הרבצתי לה מכות ותפסתי שבילי עושה עיניים והגבות ואחר כך הבחורה הלכה לבעלי ואני עליתי במדרגות ותפסתי אותה נותנת לו מכתב ושוב הרבצתי לה מכות והסכמתי מה רשום המכתב ואמרה לו נפגש ונאכל ביחד פסטה ובעלי התעצבן עליי מה רומה ממנה

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

על מה חלמתם?