פענוח חלומות בס"ד

חלום על ורוד, נחש, עציץ

נחש ורוד בתוך עציץ מסתובב בתוכו במעגלים , לפתע הוא מתפרץ מתוך העציץ ומנסה לתקוף,הוא אינו מכיש רק מאיים

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך מאי 01, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של ורוד בחלום

לפי האמונה הרווחת ראה ערך "צבע ורוד"


 > קראו עוד

מה הפירוש של נחש בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לאוייב או למישהו המנסה לפגוע או להפריע לחולם/ת. יש המפרשים חלום על נחש כסימן לפרנסה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עציץ בחלום

מהו העציץ בחלום. העציץ מסמל בחלום, כמי שכפי שאמרו חכמים עציץ מנותן יצמח גם יצמח. כי העציץ שאנחנו רואים בחלום הוא בבואה מלאה של עולמנו וככל שנשקה ונפרה אותו כן יגדל ויצמח עד שיהיה הגדול ביותר. אנו הדואגים לו בחלומינו. ולכן העציץ מסמל ילד, פריון לאישה. הצלחה וברכה בעסק חדש לאדם הפותח עסק או עבודה או היוצא לדרך חדשה. האם ידאג לעצים שהוא זרע להצלחה. להביא עציץ לאישה הרה בחלום סימן ללידה טובה. לראות עציץ צומח בחלום סימן לברכה. יש אומרים עציץ נובל סימן שאנחנו דואגים יותר מידי.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני נמצאת עם עוד מישהו בטבע, ליד סוג של אגם, באגם יש מפל, אנשים שוחים שם לכיוון המפל ונעלמים בזרם, מתחיל לרדת גשם, אני אומרת לבחור שאיתי בוא נשחה בגשם, הבחור לא מדבר הוא פסיבי, אני הדומיננטית בחלום אנחנו נכנסים לשחות במים בגשם, יש תחושה של פחד וסכנה, פתאום מתקרבים אלינו נחשי מים גדולים בתוך המים והגשם, הם מחשמלים אותנו, אנחנו הופכים להיות מחושמלים, קמתי מוטרדת ובבהלה

אני ובן זוגי נמצאים בבית שלי, אני שומעת רעש מכיוון מרפסת הכביסה, אני אומרת למוטי שאני שומעת אנחנו מסתכלים לראות מה זה,, זה בסדר תחלה נראה משהו קטן אבל אחר כך אני מבינה שזה לחישה של נחש. ואז הנחש זוחל בסלון לכיוון שלי, זה מפחיד ומגעיל אותי , מוטי תופס אותו, אנחנו מנסים לחשוב מה לעשות איתו,, מוטי הולך וחוזר בזמן שאני מסתכלת באינטרנט על לוכד, נחשים, כשהוא חוזר אני שואלת אותו איפה שם את הנחש, הוא אומר לי, בשירותים המטונפים של טלי.ואז,אני רואה שאנחנו בדירה אחרת, זה לא הבית שלי, תחושה של דירת שירות של קיבוץ.

על מה חלמתם?