פענוח חלומות בס"ד

חלום על בבית, גבר, ילדים, שמח, אהבה, באוטובוס

הלכתי לבקר שני ילדים שהיו כלואים בבית וזה היה ארוע שמח נסעתי באוטובוס שהדרך היתה קשה התלבשתי יפה העיניים שלי היו יפות וראיתי גבר יפה היתה לי בלב הרגשה של אהבה כלפי גבר זה שמשהו מיוחד הולך להיות בינינו

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך יוני 08, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גבר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם גבר הוא מייצג צד מסויים או מאפיין בחולם עצמו. אצל אישה עשוי לסמל את האיש האידיאלי .


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילדים בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמח בחלום

לראות מישהו שמח ומאושר בחלום מראה על תודעה רוחנית גבוהה. מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אהבה בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום זה מבשר על אהבה עתידית, שיתכן ותניב נישואין.


 > קראו עוד

מה הפירוש של באוטובוס בחלום

לפי האמונה הרווחת החולם מחלק את גורלו עם אחרים,נסחף אחרי ההמון. עליו לסמוך יותר על עצמו. אוטובוס הוא סמל פאלי בחלום ומסמן את יצר המין הגברי. במקומות מסויימים מוזכר האוטובוס כדאגה למשפחה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

בחלום עמדתי במעגל שבו נמצאים רק גברים, בערך כ30-40 גברים. כולם בגיליאים 30-60 וגבר אחד בן בערך 70-80 ולכולם יש טלית ושופר קצר בכל מני צורות מעט שונות. אני אישה ועומדת במעגל ויש לי גם שופר אבל הוא נראה שונה מהאחרים, במקום להיות עם קימורים הוא יחסית מאוד ישר. כולם מתחילים לתקוע בשופר וכשהם מסיימים, הגבר בן ה70-80 אומר ״תם יום הכיפורים״ וזורק את השופר הארוך שלו אל תוך קופסאת עץ מלבנית שחרוט עליה ״יום הכיפורים״ ואני רואה שלחלק מהאנשים נשאר מים בכמויות שונות בתוך השופר ולחלק אין מים בכלל, לי יש יחסית הרבה מים. ואז כל מי שיש לו מים הולך לשפוך את המים במקום מיוחד ואני בדרך לשם ואז התעוררתי

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

על מה חלמתם?