פענוח חלומות בס"ד

חלום על יולדת, ילדים, כרטיס, משפחה, קטנים, בבית

קרובת משפחה עם 2 ילדים קטנים (4,1 שנים) יולדת ואני מתארגנת לארוע שלה ממהרת ומארגנת כרטיס ברכה גדול ושיק של 350 ש"ח שוכחת הברכה והשיק בבית , חוזרת לקחת אותם , הכל תוך הרגשת שימחה בלב וחיוך

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך יוני 26, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של יולדת בחלום

לפי תודעה רוחנית מישהיא שיש לה משהו שיוצא לפועל, שמתממש.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילדים בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כרטיס בחלום

לפי האמונה הרווחת בשורה לגבי חדשות חיוביות אשר יגיעו בהקשר לבעיה שהטרידה אותך לאחרונה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של משפחה בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע כי היחסים, האהבות והמתיחויות בין בני המשפחה עוברים בדיקה של החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קטנים בחלום

דברים קטנים בחלום מסמלים דברים חסרי חשיבות או זניחים בחיינו. דברים קטנים גם יכולים לרמוז עד דברים שלא שמנו לב אליהם ונתפסים כמו דברים חסרי חשביות אך בעלי מסר מאחוריהם ובהחלט אינם זניחים. בנוסף דברים קטנים בחלום יכולים לרמז על דברים שאינם ברורים לנו עד הסוף ועלינו לרדת לעומקם של דברים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

אני מוצאת את עצמי בתוך איסהייול משפחתי אני וילדים. שלי ושהגיעה דעת ארוחה הצהריים אמרתי לכולם אני הולכת לקנות לכולם כריך מקנקים שהגעתי למעדניה אני רואה שהרבה אנשים מזמיניםכריךעם ביצה עיין שהיה ניראה סוף הדרך שהגיע טורי בקשתי שני ביתי עיין הכריך וזה יצא ביצים גדולים ויפים והתעוררתי

על מה חלמתם?