פענוח חלומות בס"ד

חלום על לנקות, שחורה, שן, שן שבורה

היתה לי שן שבורה שנראתה שחורה ושמתי תותבת במקום שהייתי צריכה לנקות אותה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך יוני 27, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של לנקות בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולמת נשואה, והיא עושה ניקיון בחלום – זה רמז שהיחס אליה מצד בעלה ישתפר בקרוב, וילדים ירגישו טוב ונעים בבית.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שחורה בחלום

הצבע השחור מסמל לרוב משהו רע, אפל - אך ורק אם מופיע כצבע בלבד או צבע של חפץ וחיה ולא צבע עור. לרוב מצביע על כוחניות, כוח גברי. הצבע השחור יכול גם להצביע על חלל ריק כמו כלום ומשהו שאיננו וחסר בחיינו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שן בחלום

שיניים מסמלות את הזיקנה ואת איך שאנחו תופסים את עצמינו נראים, היופי שלנו הוא בשיניים. שיניים שנופלות מסמלות את הפחד מהתבגרות וזקנה שקופצת עלינו פתאום. שן שנישברת יכולה לסמל פחד מתאונה או שמשהו יקרה לאיך שאנחנו מראים באפן פיזי.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שן שבורה בחלום

לפי תודעה רוחנית בשורה לא טובה


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?