פענוח חלומות בס"ד

חלום על ביחד, באוטובוס, שם, נשיקה, חברים, ילדה, חיבוק

אני מגיע למופע עם כל הקבוצה שלי ונמצאת שם ילדה שאני ממש אוהב אבל היא לא אותי היא מדברת בטלפון וקוראת לי לבוא אליה רגע אני מגיע אליה פתאום היא מביאה לי חיבוק ואז נשיקה בלחי אז החזרתי לה גם אחרי המופע כולם נוסעים ביחד באוטובוס לאילת אני והיא יושבים יחד ואני שואל אותה אנחנו כאילו חברים והיא עונה לי מה אתה לא רוצה? אני עונה לה מה פתאום זה הדבר שאני הכי רוצה בעולם ואז שנינו אם הפנים אחד לשני יושנים.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 10 שנים בתאריך אוגוסט 21, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של ביחד בחלום

החולם חושש מהשארות לבד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של באוטובוס בחלום

לפי האמונה הרווחת החולם מחלק את גורלו עם אחרים,נסחף אחרי ההמון. עליו לסמוך יותר על עצמו. אוטובוס הוא סמל פאלי בחלום ומסמן את יצר המין הגברי. במקומות מסויימים מוזכר האוטובוס כדאגה למשפחה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נשיקה בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן להכרה, חיבה, אהבה וחברות נאמנה וכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברים בחלום

לפי האמונה הרווחת מצביע על עזרה הדדית"חבר לעת צרה", ועל חיזוק הצד הגברי של החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילדה בחלום

לפי תודעה רוחנית זיכרון מהעבר. דרוש עוד מידע.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חיבוק בחלום

חיבוק בחלום, החיבוק מסמל את הצורך שלנו בהגנה ובביטחון, הרצון לייציבות ובן זוג. חיבוק מאדם קרוב שנפטר הנו סימן שעליכם להמשך בדרך חייכם הנכונה, מישהו שומר עליכם מלמעלה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

תפרש חלום מקצועי הייתי במיטה שם ואז הוא היה בפתח של הדלת אף אחד לא ידע על זה אני זוכרת שכאילו זה היה ההרגשה שלי ושגם אני הייתי מופתעת כי לא זכרתי שיש לי זוגיות או גבר הוא עמד בא ללכת לחדר שלו לא זוכרת אם היה עם מישהי או שהיה עם אנשים אחרים פשוט עשה לי נשיקה באוויר עשיתי לו הוא עשה לי בחזרה ואז הלך ועשיתי לו שוב בחזרה אבל הוא לא ראה וחשבתי מי עשה למי אחרון אבל גם הרגשתי טוב לא זוכרת למה ומה

על מה חלמתם?