פענוח חלומות בס"ד

חלום על מעלית, עלה, המשפחה, חבל

עלינו כל המשפחה בלילה למבנה גבוה בבניה דרך מעלית פועלים .. קומה 30 ונוף מהמם של כל האיזור , היה חלק שהתחיל להתנדנד ואבא שלי נפל משם זרקתי לו חבל שראיתי שהיה קשור לחלק אחר של המבנה ואני הצלתי אותו הוא עלה חזרה והיה בסדר

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך אוקטובר 08, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של מעלית בחלום

מעלית מייצגת את השאיפה שלנו להצלחה. אם אדם רואה עצמו עולה במעלית סימן שהוא מבקש לעצמו חיים חדשים. אם יורד במעלית, אסון יבוא לו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עלה בחלום

לפי האמונה הרווחת תלוי היכן חלמת שנמצא העלה. אם על העץ, זו פריחה ושגשוג. אם נשר, סימן לתקופת צמצום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של המשפחה בחלום

לחלום על משפחתך זה בטחון חום ואהבה. אך גם מרירות, קנאה או תחרות. תלוי בצב מערכת היחסים שלך עם משפחתך. לחלופין, זה יכול להעיד על כמה שאתה תלוי במשפחתך, במיוחד אם בני המשפחה מופיעים בחלומות חוזרים. שקול גם חשיבות של חבר משפחה מסוים ואת מערכת היחסים איתו.לראות משפחה של אדם אחר בחלומך מסמל אחדות. החלום מנסה להזכיר לך שברים רבים בחייך חולפים אך המשפחה תישאר לעד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חבל בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן להגבלה אך גם לההתפשטות, חופש ושחרור הכל לפי הסיטואציה בחלום.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שסבא שלי (שכבר נפטר), מצאתי אותו על הרצפה אחרי שהיה לו התקף לב. ניסיתי להתקשר למדא ומי שהיה לידי היה אדיש ואמר שאין למה לנסות, למרות שזה ממש רק הרגע קרה.. יצאתי החוצה וכשחזרתי הוא היה בתוך איזה חדר במיטה מתחת לשמיכה ופתח את העיניים ואמר לי שהכל בסדר שלא קרה כלום (גם כשהיה חיי היה 'מכחיש' בעיות רפואיות ולא מגלה לנו, מטאטא מתחת לשטיח) והוא באמת היה נראה בסדר.. אבל נזכרתי שהרגע היה לו התקף לב אז םתאום שמתי לב לוורידים שלו על הפנים, כמו סימני חבלה, שטפי דם כאלה.. ניסיתי להלחם איתו ולומר לו שהוא עדיין חייב רופא אבל הוא התנגד ממש (ממש כמו שהיה חיי היה ממש בורח מבתי חולים ומרופאים ומתרופות והיינו ממש נאבקים איתו כשהיה חייב טיפול, בעיקר הילדים שלו, אבא שלי ודוד שלי)

על מה חלמתם?