פענוח חלומות בס"ד

חלום על עץ, בבית, חיה, אמא, אחותי

חלמתי שהייתי גרה בבית פרטי על עמודים גבוהים , זה התחיל מדלת שבורה שהיה ממנה רק חצי אחר כך יצאתי מהבית כשעליץי במדרגות גילתי שאין רצפנ ואני צריכה להאחז בברזלים בכדי להגיע לפתח של הדלת זה מה שעשיתי כשפתחתי את הדלת ראיתי את אמא שלי ואחותי בתוך הערמת עץ שהתמוטטה כשקפצתי לעזור קפצץי ונפלתי מטה אל מחוץ לבית אחותי ניצלה אבל לא היה ברור מה עם אמא שלי אם היא חיה או מתה (חס וחלילה)

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך נובמבר 10, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של עץ בחלום

העץ בחלום מיצג את השאיפות והחלומות והמאוויים שלנו. הם סימן לחוזק, יציבות וחיבור לקרקע ולאדמה. העץ יכול גם לסמל שלבים ומעברים שונים בחיים. לעיתים עץ בחלום מסמל גם פתיחות לדברים חדשים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חיה בחלום

לפי האמונה הרווחת חיה בחלום מודיע על המאורעות הצפויות. אבל לכל חיה בחלום צריך להתייחס בנפרד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אחותי בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות אותה בחלום או לדבר איתה מצביע על יחסים טובים.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני אצל מגדת עתידות והיא ואחיה מגלים לי בעזרת פענוח של אותיות שיש לי בת. למיטב זכרוני היה רשומים האותיות ת,נ,ב,צ. במקביל אני רואה על הרצפה עקרב לבן מתהלך לו. העקרב לא צבט אותי ולא נגע בי הוא היה רחוק ממני. אציין כי הנני בהריון ואינני יודעת עדין את מין הילוד.

נמצא באכסניה ופוגש בבחורה סקסית שרוצה לצפות בטלויזיה בתכנית על רבין. פתאום גיסי ואחותי מגיעים ויושבים איתנו . פתאום גיסי יוצא מהחדר וחוזר ומתחיל להתעלס עם הבחורה.אחר כך כולנו הולכים למסיבה.חוזרים לחדר שנראה נקי ומסוייד ומשופץ. הבחורה הסקסית נעלמת לי ואני רץ ערום לחפש אותה . מוצא אותה ומחזיר אותה לחדר.

על מה חלמתם?