פענוח חלומות בס"ד

חלום על שהם, לחיות, ילד, רכבתי, ביחד, החברות הכי טובות, צבא, ידיד, פרחים, סוס, ברית

אמלי חברתי הטובה ביותר גרה באנגליה ואני גרה בסקוטלנד לא כל כך רחוקות אבל בקושי מתראות ואנגליה וסקוטלנד לא החברות הכי טובות רכבתי לאנגליה לבקר את אמלי לאמילי היה ידיד ממש ממש טוב קראו לו איציק שפגשתי את אמלי היא עשתה לי סיור באנגליה ואחר כך ישבנו באחוזה שלה ואז איציק בא אליי עם פרחים ואמלי אמרה לי להסתובב אמרתי לא לא לא רוצה לשמוע לא ממש מתאים לי והיא אמרה לי נו תני לו הזדמנות מסכן אמרתי לא יודעת נחשוב אחרי שעה הוא בא שוב וממש תחנן כבר לא יכולתי לומר לא אז אמרתי כן ואחרי שלוש שעות הגיע שליח ובידו מכתב מסקוטלנד שהם תוקפים את אנגליה אמלי ואני ממש נבהלנו לכל ילד וילדה סקוטיים יש סמל על היד ולאמלי ולאיציק לא היה כי הם לא סקוטים הסתכלנו בחלון וראינו מרחוק את צבא סקוטלנד מתקרב אמלי יצאה מהאחוזה ואמרה לכם יש סיכוי לחיות לי זה כבר אבוד ונעלה את הדלת היא צעקה לנו רוצו תתחבאו בהתחלה התחבאנו מתחת למיטה איציק חיבק אותי ואז אמרתי לו אם נקשור את עצמנו יחשבו שאני ואתה אסירים ואני יראה להם את הסימן שלי שיש לי על היד והם ישחררו אותנו קשרנו את ידנו ביחד ופתאום הדלת נשברה הסקוטים הגיעו והם רצו להרוג אותנו אמרתי להם חכו אני סקוטית אני אסירה תעזרו לי הראתי להם את הסימן הם בדקו גם את איציק וראו שלו יש סימן שונה סימן אנגלי פחדתי על איציק הם שאלו אותי מה זה למה הוא היה קשור איתך ואז אמרתי להם זו ברית בין סקוטלנד לבין אנגליה והם העלו אותי ואותו על סוס ולקחו אותנו לסקוטלנד ומאז חיינו בסקוטלנד בשלווה ואהבה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך נובמבר 12, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של שהם בחלום

לפי האמונה הרווחת מסמלת בשורות טובות, שיגשוג כלכלי,כבוד ושלטון.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לחיות בחלום

לפי האמונה הרווחת רמז שצריך להינות מהחיים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילד בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב. לפי האמונה הרווחת אם ילד בחלום - אם ילד בחלום - נאה ונקי, זה מצביע על אהבה הדדית וידידות חמה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רכבתי בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מבשר ניצחון, מזל והצלחה בנסיעה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביחד בחלום

החולם חושש מהשארות לבד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של החברות הכי טובות בחלום

לחלום על החברות הכי טובות זה חלום שגם מסמל את החברה הקרובה ביותר וגם מסמל על הקשר שלך עם עצמך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של צבא בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על התנגדות חזקה של החולם/ת למשהו שקורה בחייהם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ידיד בחלום

לפי האמונה הרווחת ייתכן והידיד נמצא בבעייה וזקוק לעזרה או לתמיכת החולם/ת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של פרחים בחלום

לפי האמונה הרווחת הפרחים מסמלים,באופן כללי, ביטחון, רוגע ושלווה הבאים לידי ביטוי בעיקר בתחום הכלכלי,הרגשי והבריאותי.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סוס בחלום

סוס:לפי תודעה רוחנית מציין כוח, און. סוס חום:לפי תודעה רוחנית גבר שחום סוס ירוק:לפי תודעה רוחנית שמועה טובה בדרך אליך סוס באוטובוס איתי ועם חברה:לפי תודעה רוחנית אין לך שליטה בלעדית סוס ענק ומדבר:לפי תודעה רוחנית גבר דוממנטי בחייך סוס סגול:לפי תודעה רוחנית פגישה עם אדם רוחני מאוד סוס טובע:לפי תודעה רוחנית משהו שנתפס בעניך כחזק מאבד מערכו


 > קראו עוד

מה הפירוש של ברית בחלום

ברית בחלום - כאשר אנחנו חותמים על ברית בחלום הכוונה שהתקבלה החלטה בליבינו כבר מזמן. לרוב חלום זה מגיע לאחר התלבטות מרובה באיזו דרך עלינו ללכת וברגע שבחרנו בדרכנו למעשה זו כמו ברית עם עצמינו.ברית מילה בחלום לפי האמונה הרווחת היא הקשר שלנו עם אלוהים, ברית בין הבתרים בה אברהם קיבל על עצמו את עול היהדות כך ברית מילה מסמלת התחזקות.הפירוש הפסיכולוגי של ברית מילה בחלום היא היכולת שלנו לברוח מבעיות, ייתכן ובשורה רעה או משהו לא נעים שעמד לקרות לנו בסופו של דבר התבטל ואנחנו הצלחנו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני יושבת בבית שלי אמי ז״ל יחד עם אחותי והבן שלה (אחותי עזבה לארהב והשאירה אותו פה חייל בודד). מסתבר שאמא שלי קמה לתחיה , חזרה לחיים, שזה היה נס , לא ברור איך זה קרה אבל כמה חודשים אחרי שקברנו אותה היא בעצם חיה. היא נראית בריאה ומדברת איתנו, לא זוכרת על מה. אבל מה שהיא אומרת מרגיז אותי ואני חושבת לעצמי שאם הייתי קוראת את זה כתוב לא הייתי מתרגזת. אני מבקשת מהאחיין שלי שיעבוד בניקיון בבית שלה, מכיון שאין לה עוזרת והיא צריכה עזרה. אני מניחה על השולחן 350 ש״ח. במקביל אני מקבלת הודעת סמס מהאמא השניה שלו (הן זוג נשים), שאומרת לי כאילו בנחמדות שאני לא אלחץ עליו יותר מדי. ההודעה שלה מרגיזה אותי. ואז אחותי אומרת בתוקפנות כבושה כזו שמגיע לו שכר הוגן. חמישים שח לשעה. אז אני אומרת שאני משלמת הרבה יותר מחמישים שח. ואז היא אומרת בכעס לא, בעצם אני בכלל לא לא רוצה שהוא יעבוד כאן, זה לא נראה לי, ועוד כמה דברים משתלחים. הוא יושב בנימוס ומסכים לכל מה שהיא תגיד, שזה מבאס אותי לראות. אני חושבת, אבל אולי הוא רוצה לעבוד? והיא אומרת, זה יהרוס לו את הצבא, אסור לו, כאילו זה משהו שאני אשמה בו. ואז אני אומרת בסדר, אז אני רוצה לתת לו את הכסף מתנה ממני. והוא לוקח, והיא שוב מתעצבנת ומשתלחת. ואז יושב שם דמות נוספת , גבר ניטראלי, ואני אומרת לו נראה לי שהיא מוציאה עלי את כל הכעס והקושי שלה סביב הביקור בארץ. אחותי נרגעת ואני חושבת לעצמי בכעס שאני צריכה עכשיו לחפש מנקה ושבטח היא לא תעזור לי. אני אומרת את זה כנראה בקול רם והיא אומרת כן נכון יש לי כמה רעיונות. אני אומרת לה, אפשר לבקש מאירנה, שזו היתה המנקה של אמא שלי בעבר, והיא אומרת לא אבל היא לא היתה פה כל כך הרבה זמן והיא לא יודעת שאמא חיה, זה יהיה מוזר. בהחלטיות כזו. אני אומרת לה, אבל היא בטוח תראה אותה בבניין כי היא עובדת פה . בשלב הזה החלום עובר לחלק אחר. אנחנו הולכות לבית חולים כדי לבקש את התיק הרפואי של אמא שלנו כדי לראות מה בדיוק קרה ואיך שהיא קמה לתחיה. אנחנו מגיעות לבית חולים והצוות שפוגש אותנו הוא בכלל של המחלקה הפסיכיאטרית בה עבדתי כמתמחה בפסיכולוגיה . הצוות נדהם לשמוע שהיא קמה לתחיה ומדבר רק עם אחותי ושומע ממנה הכל. מראים לנו איפה התיקים ואנחנו פותחות את התיק, והתיק הוא בעצם כורסת גבינה שכבות ועם שוקולד, ואנחנו קוראות ותוך כדי אוכלות. כתובה שם היסטוריה של אמא שלי שלא הכרתי, שבגיל 19 היא שיחקה פינג פונג וטניס והיתה בקשר עם הרבה חבורות של אנשים.

על מה חלמתם?