פענוח חלומות בס"ד

חלום על במה, בשורה, עלה, שם

ישבתי בשורה האחרונה בפסטיגל(מופע) וישבתי לבד בקהל וההופעה התחילה והכל היה שם אורות תפאורה אבל אני לא ראיתי את הבמה המופע התחיל והרקדנים והשחקנים היו לבושים בלבן ואז הם ירדו לקהל והם חזרו לבמה חוץ משחקן אחד שזה היה בן אל תבורי הוא עלה אליי לשורה האחרונה הוא אמר לי "יום הולדת שמח" חייך אליי ואמר לי בוא חייכתי אליו והלכתי אחריו ואז ראיתי במה והוא העלה אותי עלייה והם שרו שיר והסתובבו במעגלים וחייכו אליי ואני עמדתי על הבמה והופעתי יחד איתם.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך דצמבר 07, 2016

פתרון החלום

מה הפירוש של במה בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום על במה או תיאטרון רומז על צורך של החולם לצאת משגרה אפרורית ולצאת לאור הזרקורים. ייתכן גם צורך להביע את עצמו בעיקר אם אינו עושה זאת .


 > קראו עוד

מה הפירוש של בשורה בחלום

קבלת בשורה בחלום תלויה בהקשר הבשורה. בשורה לא נעימה, בשורה לא משמחת, בשורה עצובה וכדומה בחלום כמו בשורה לא טובה מראה על תקיעות ומחסומים בחייו של החולם. בשורה משמחת ובשורה טובה בחלום מראים כי לחולם פתרונות לבעיות הקיימות בחייו האישיים והנכם מחפשים דרך להתגבר ולעבור על המכשולים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עלה בחלום

לפי האמונה הרווחת תלוי היכן חלמת שנמצא העלה. אם על העץ, זו פריחה ושגשוג. אם נשר, סימן לתקופת צמצום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שהקבר של אמא ז'ל נפטרה לפני שנה וחצי פתוח והיא שלמה כמו שהיא ועוד קברים אחרים פתוחים ואני מסתכלת ואומרת מה אתם עושים היו שם אנשים כמו שמזעים גופות קצת רחוק מהקבר של אמא שלי וירדתי מי איזה במה או סוג של מדרגה כדי להתקרב לאמא ואני רואה אותה והיא שלמה ואני שואלת את הערבי שעובד בבית קברות מה אתם עושים גם במחשבה אני שואלת אותו והוא אומר לי מסדר וכמתי

על מה חלמתם?