פענוח חלומות בס"ד

חלום על בבית, סבא, סבתא, לחיים, עיניים, אלוהים, להתקשר, ארון

סבתא שלי מתה לפני כחודש והיום חלמתי , שאני נמצאת בבית ודודה שלי מתקשרת אליי ואומרת לי שקברן התקשר אליה ואמר לה להתקשר אליי ושאני והיא צריכים לבוא לקבר של סבתא , הגענו ואז הקברן התחיל לחפור והוציא את כל החול , פתאום גם סבא הגיע כהוא יכול להרגיש את סבתא , והוא מתחיל לפתוח את ארון של סבתא ושטף אותה . ואז פתאום היא פותחת עיניים והלב חוזר לפעום והיא חוזרת לעצמה והיא מצביע אליי ואמרת שדברתי עם אלוהים ושבקשתי ממנו להחזיר אותה לחיים בריאה.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך ינואר 16, 2017

פתרון החלום

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סבא בחלום

לפי האמונה הרווחת מייצג הגנה ורקע של יציבות, געגועים לימי הילדות חסרי הדאגה ולמסורת אותה ירשנו ממנו .


 > קראו עוד

מה הפירוש של סבתא בחלום

לפי האמונה הרווחת מייצגת נסיבות של הגנה ורקע של יציבות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לחיים בחלום

לפי האמונה הרווחת ברכה "לחיים" מסמלת על כריתת ברית הסכם לנושא מסויים


 > קראו עוד

מה הפירוש של עיניים בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום רומז כי החולם צריך לגלות עירנות גדולה יותר, ולפקוח את עיניו, אחרת ישלם את המחיר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אלוהים בחלום

לפי האמונה הרווחת אם בחלומותך היית, בהרגשתך, בקשר כלשהו עם אלוהים - החלום מבשר שלווה,יציבות ובטחון עבורך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של להתקשר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם מתקשר למישהו בטלפון – צפויה לו פגישה עם חברים, שתגרום לו עוגמת נפש.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ארון בחלום

ארון בחלום מסמל כמה דברים שונים ותלוי בהקשר. ארון מסמל לרוב סוד שאיננו מדברים עליו. כמו מאהב, או לצאת מהארון לפי נטיה מינית. גם שלדים בארון וסודות מהעבר. לפי האמונה הרווחת ארון בחלום מסמל תקשורת ומעבר לעולם נסתר. ארון עם דלתות גדולות פתח לעולם הבא. ארון זכוכית מסמל שקרים. ארון לכלי בית יכול לסמל בחלום אי שקט וחוסר מנוחה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני ובן זוגי נמצאים בבית שלי, אני שומעת רעש מכיוון מרפסת הכביסה, אני אומרת למוטי שאני שומעת אנחנו מסתכלים לראות מה זה,, זה בסדר תחלה נראה משהו קטן אבל אחר כך אני מבינה שזה לחישה של נחש. ואז הנחש זוחל בסלון לכיוון שלי, זה מפחיד ומגעיל אותי , מוטי תופס אותו, אנחנו מנסים לחשוב מה לעשות איתו,, מוטי הולך וחוזר בזמן שאני מסתכלת באינטרנט על לוכד, נחשים, כשהוא חוזר אני שואלת אותו איפה שם את הנחש, הוא אומר לי, בשירותים המטונפים של טלי.ואז,אני רואה שאנחנו בדירה אחרת, זה לא הבית שלי, תחושה של דירת שירות של קיבוץ.

על מה חלמתם?