פענוח חלומות בס"ד

חלום על אמא, בבית, רב

שלום רב. חלמתי על חמתי שנפטרה לפני 11 חודש שבוע הבא יש לה את ההזכרה של ה11 חודש וחלמתי שקוברים אותה שוב אבל בבית של אמא שלי בסלון ואני פוחדת ולא מסתכלת מזה אומר?

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך ינואר 19, 2017

פתרון החלום

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רב בחלום

רב מלשון רבי, רבן, לחלום שפוגשים רב, זה גדול בתורה, קשר לעולם שמעבר, השכינה שורה, כאן מישהו אומר עלייך דברים טובים. רב מלשון מריבה זה תלוי השר של החלום והחולם.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני נמצאת עם עוד מישהו בטבע, ליד סוג של אגם, באגם יש מפל, אנשים שוחים שם לכיוון המפל ונעלמים בזרם, מתחיל לרדת גשם, אני אומרת לבחור שאיתי בוא נשחה בגשם, הבחור לא מדבר הוא פסיבי, אני הדומיננטית בחלום אנחנו נכנסים לשחות במים בגשם, יש תחושה של פחד וסכנה, פתאום מתקרבים אלינו נחשי מים גדולים בתוך המים והגשם, הם מחשמלים אותנו, אנחנו הופכים להיות מחושמלים, קמתי מוטרדת ובבהלה

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

על מה חלמתם?