פענוח חלומות בס"ד

חלום על לידה, אבא, אמא, יד

חלמתי על אמא שלי שנפטרה לפני 10 חודשים שהיא יושבת אצלי בסלון עם אבא שלי ואני יושבת לידה קמתי מהספה והיא אמרה לי מיטל תרימי את יד ימין,הרמתי את יד ימין והיא אמרה לי את רואה את הג'ולה שיש לך תלכי מיד לרופא.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך ינואר 28, 2017

פתרון החלום

מה הפירוש של לידה בחלום

לפי תודעה רוחנית חידוש של משהו


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יד בחלום

יד פרושה הנה סימן להצלחה. יד קפוצה - מריבות צפויות. יד אדומה מדם - סכסוך קשה, סכנה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

עומד ליד תחנת אוטובוס בדרכי הבייתה פתאום אני רואה שטראמם ופמלייתו עומדים בתחנה והוא קורא לי לעלות איתו ולשבת לישוהאוטובוס מתחיל לנסוע ומגיע לאיזור מדברי ולא לאן שרצינו לנסוע. הנהג אומר שבסוף נגיע לגבעתיים שם אני גר כי זה קו האוטובוס שמגיע לשם. ליד הנהג תרמיל גדול שמתוכו יוצאות חיות משונות עם ראש ציפור כלב עם רגלים של יעןואני מתעורר

חלמתי שאני אצל מגדת עתידות והיא ואחיה מגלים לי בעזרת פענוח של אותיות שיש לי בת. למיטב זכרוני היה רשומים האותיות ת,נ,ב,צ. במקביל אני רואה על הרצפה עקרב לבן מתהלך לו. העקרב לא צבט אותי ולא נגע בי הוא היה רחוק ממני. אציין כי הנני בהריון ואינני יודעת עדין את מין הילוד.

נמצא באכסניה ופוגש בבחורה סקסית שרוצה לצפות בטלויזיה בתכנית על רבין. פתאום גיסי ואחותי מגיעים ויושבים איתנו . פתאום גיסי יוצא מהחדר וחוזר ומתחיל להתעלס עם הבחורה.אחר כך כולנו הולכים למסיבה.חוזרים לחדר שנראה נקי ומסוייד ומשופץ. הבחורה הסקסית נעלמת לי ואני רץ ערום לחפש אותה . מוצא אותה ומחזיר אותה לחדר.

על מה חלמתם?