פענוח חלומות בס"ד

חלום על עליה, תודה, אוהבת, הריון, ילדה, ילדים, לבכות

חלמתי שיש לי ילדה קטנה שאני מחבקת ושומרת עליה מכל משמר . הלכנו לנוח ואמרתי לה שאני אוהבת אותה כל כך והיא אמרה שגם היא והתחלתי לבכות מאושר .. זה היה רגש אמיתי ממש .. אבל במציאות אין לי ילדים האם זה אומר שצפוי לי בקרוב הריון ? או מה זה אומר .. ממש תודה לעונים

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך מאי 03, 2017

פתרון החלום

מה הפירוש של עליה בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום על עליה רומז כי קיימת התקדמות והתקווה גדלה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תודה בחלום

לפי האמונה הרווחת להודות למישהו בחלום מבשר משהו נעים בשבילכם. אם להפך אומרים לכם תודה, אז חלום רומז על תקוות וחלומות שווא.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הריון בחלום

לאישה לחלום על הריון יכול לראות על רצון בזודיות ובאמת להיות אמא. לפי האמונה הרווחת הריון מראה על התחלות חדשות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילדה בחלום

לפי תודעה רוחנית זיכרון מהעבר. דרוש עוד מידע.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילדים בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבכות בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על ידיעה לא צפויה ועל שמחה רבה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?