פענוח חלומות בס"ד

חלום על בבניין, ילדה, לידה

הי, חלמתי שיש מעין ״מתקפת ג׳וקים״ בבניין, בעיקר בכניסה לדירה ושהגרוש שלי מגיע להדביר אותם בתוך החלום היתה גם סצנה של ילדה קטנה ישנה על הריצפה והג׳וקים מסתובבים לידה..

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך מאי 06, 2017

פתרון החלום

מה הפירוש של בבניין בחלום

הרואה בניין גבוה בחלום - מורה על חיים ארוכים ומאושרים. הרואה שהוא עצמו נמצא בין בניינים - יחליף דירתו ומקומו. הרואה עצמו בונה בניין - ירד מכנסיו, או יחלה או ימות ב"מ. הרואה בניין בנוי - טוב לו. ואם הרסוהו הבונים - רע לו. בניין גבוה - אופקים חדשים. בניין ישן וחרב - כישלונות. בניין בו אחזה אש - סכנה! לפי האמונה הרווחת אם בחלומך ראית בניין, שפוט את החלום לפי גודלו של הבניין. אם גודלו של בניין רגיל באזור מגוריך – החלום מרמז על שינויים בחייך בעתיד הקרוב. אם הבניין גדול במיוחד – צפויה לך הצלחה מזהירה בעתיד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילדה בחלום

לפי תודעה רוחנית זיכרון מהעבר. דרוש עוד מידע.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לידה בחלום

לפי תודעה רוחנית חידוש של משהו


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?