פענוח חלומות בס"ד

חלום על חבר, חברה, אישה, הביתה, מעקה, חבר לשעבר

שמרתי על בחינה של חבר לשעבר שלי ושני חבריו. הם גישו לי את הבחינות חוץ מהחבר לשעבר, והחברים שלו כל הזמן לחשו לו את התשובות של הבחינה מולי. ואני כעסתי ואיימתי לבטל את הבחינות של שלושתם. הבחינה הסתיימה עמדתי ללכת הביתה כשאחד החברים שלו א' ביקש ללוות אותי. היה לי כיף איתו ובדרך הביתה סובבתי את ראשי ונשרטתי משיח. לא שמתי לב אבל השפתיים והסנטר שלי דיממו, א' אמר לי וניסה להפסיק את הדימום. אח"כ עליתי על מעקה מאבן והלכתי עליו כשאני מנסה להפסיק את הדימום, פיתאום מלפנינו עצרה אישה הסתובבה וצעקה אלי "תיזהרי!" (האישה הזאת עובדת איתי וגם חברה טובה.)

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך יולי 04, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של חבר בחלום

לפי תודעה רוחנית געגוע לחבר


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אישה בחלום

בחורה או אישה מסמלות את אמא אדמה, את ההתחדשות והצמיחה את מחזור החיים ואת הכח לתת חיים. לידה וחיים. אישה היא מקור הכוח ועוצמה. גבר צעיר החולם על בחורה, פשוטו כמשמעו. בחורה רעה בחלום לפי האמונה הרווחת שטן. בחורה טובה בחלום, מלאך המאיר את דרכו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הביתה בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מעקה בחלום

לפי תודעה רוחנית תמיכה


 > קראו עוד

מה הפירוש של חבר לשעבר בחלום

לפי תודעה רוחנית געגועים לחבר.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי מתרגמת לנסיעה שלי לחול פתאום בעלי המנוח אומר שהוא מצטרף אליי לטיול ואז הוא עוזר בהכנת הדברים דפקנו לשכונה שתלווה לנו עוד מזוודה והכינו כסף מספיק בשביל שנינו והוא החליט להכין לנו אוכל לפני שניסע והוא הכין שווארמה במחבט ולהכניס לתוך בגט אוכל ואמר שאני יסיים להכין את המזוודה שך לאכול בנוסף הוא קנה לנו שני סוודרים חדשים לנסיעה אחד בצבע אפרסק ואחד בצבע שמנת והייתי מאוד לחוצה ואז חברתנו מהבנק מזל באה אלינו וניסתה לעזור לי ואז אמרתי שתעזור לארוז את קופסת התרופות שלי והתעוררתי בלחץ

על מה חלמתם?