פענוח חלומות בס"ד

חלום על לוויתן, שם, בבריכה, יום, יום הולדת, לבן

ראיתי לוויתן גדול בבריכה. הוא הקפיץ אותי על גבו להרים אותי מהמים והבן שלי היה איתי שם. יש לבן שלי יום הולדת השבוע

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך יולי 30, 2017

פתרון החלום

מה הפירוש של לוויתן בחלום

לפי האמונה הרווחת הרחם הקוסמית, רצון של החולם לחזור אל הרחם ולהיות מוגן כמו וולד ברחם אימו. לוויתן מסמל גם את ה"אני" הנשי והאינסטינקטים הנשיים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבריכה בחלום

לפי האמונה הרווחת לאישה צעירה לחלום שהיא שוחה בבריכה מבשר שהודות לנחמדות והחן שלה היא תצליח בחיים ויהיו לה חברים אמיתיים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יום בחלום

לפי האמונה הרווחת שיפור ענייניכם והכרויות נעימות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יום הולדת בחלום

לפי תודעה רוחנית להיות באירוע משמח


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבן בחלום

לפי תודעה רוחנית צבע לבן מראה על דרך חדשה חלקה שעליה אתה צריך לכתוב.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני ואישתי היום הולדת שלי שהיא אירגנה לי , זה היה כמו מסיבת סקס בסטייל bdsm , היא סגרה את המקום עם כל מיני אנשים ואף אחד לא התייחס אליי , לעומת זו היא היית עם מישהו שם . אחרי זה הלכתי לאותו מקום לבד כי אמרו לי לחזור לשם אחת הבנות . שהגעתי גם בקושי התייחסו אליי ואחרי זה הגיע משטרה והבריחה את כולם

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?