פענוח חלומות בס"ד

חלום על דינוזאור, חברה, ילד, עצמי, קניון, אוטו, אחותי, אמא, בבית, כיכר, לטאה, ראש, תמונה

חלמתי שאני הולכת לבית הספר היסודי שלי ופתאום אני רואה לטאה גדולה עם ראש של דינוזאור ואני בורחת מימנה ואז אני מוצאת את עצמי בתוך אוטו עם אמא אחותי ועוד ילד שלומד איתי בבית הספר ויש לטאה קטנה ליד ההגה ולפני שנכנסו לאיפה שאני גרה אני רואה על קניון תמונה של חברה שלי שרואים לה את הציצי וכשנכנסנו לחצור איפה שאני גרה אני רואה את הלטאה הגדולה שברחתי מימנה נמצאת בתוך כיכר שעל הכביש.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך יולי 09, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של דינוזאור בחלום

לפי תודעה רוחנית זיכרון מהעבר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילד בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב. לפי האמונה הרווחת אם ילד בחלום - אם ילד בחלום - נאה ונקי, זה מצביע על אהבה הדדית וידידות חמה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עצמי בחלום

אנחנו מופיעים בחלום סימן שמישהו אחר חולם עלינו גם. לפי האמונה לראות את עצמך מבחוץ בחלום זה סימן שיש מישהו או מישהי שחושבים עליך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קניון בחלום

לפי האמונה הרווחת קניון המייצג מרכז קניות - החולם נמצא בפני פריצה גדולה קדימה,אל תקופה חדשה בה יצליח להשיג את מטרותיו. קניון המייצג ערוץ עמוק מסמל אזהרה מפני ויכוחים וחילוקי דיעות שעלולים ליצור קרע בינו ובין הקרובים אליו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אוטו בחלום

אוטו ומכנונית בחלום: המכונית עבור הגבר מסמלת את הכוח הגברי ועובר האישה מסמלת את הגבר איתו הייתה רוצה להיות. ליסוע עם מישהו במכונית, חתונה קרובה. ליסוע עם מישהי במכונית, קנאה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אחותי בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות אותה בחלום או לדבר איתה מצביע על יחסים טובים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כיכר בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות כיכר גדול בחלום – לקבל תמיכה ועזרה בעניין חדש ופרספקטיבי.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לטאה בחלום

לטאה בחלום זה סימן לניקיון. אדם אשר הליכלוך מפריע לו, יחלום על לטאה, גם במובן הגשמי של בית מלוכלך וגם במובן הרוחני של סדר ונקיון כפיים הטאה תסמל את הרצון לדבר אמת ולצאת נקי. החולם מסתיר משהו שהוא צריך להתוודות עליו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ראש בחלום

ראש שמופיע בחלום מסמל משהו חשוב או משהו ראשוני אותו עשינו. הסיבה עצמה תלויה תמיד בראש. ראש קטן בחלום - חומקים מאחראיות מישהו מנסה לחפות על בעיה ולא מכיר בה. ראש גדול- בעיה חשובה שעלינו לתת עליה את הדעת. זה קורה הרבה שאנשים שונים חולמים על ראש המופיע בחלום ומדבר אליהם. ראש בלבד המדבר אלינו בחלום הינו התת - מודע שלנו המנסה לומר לנו משהו ותלוי מה הם הדברים אשר אומר כדי לפענח את החלום בצורה עמוקה. ראש של גופה או ראש מונח מסמל סיום של דבר ותקופה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תמונה בחלום

לפי האמונה הרווחת אם התמונה נמצאת בתערוכה החלום מצביע על כישרונות של החולם שלא מוצו, וגורמים לו לתיסכול.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

הייתי בבית ספר כשהיינו בשירותים הייתה שם מורה ומלא בנות כולל אותי ודיברנו ואז היו בנות מעצבנות שירדו עליי והן אמרו כמה יפות השמלות לנשף פרום שלהן ושלי לא ולקחתי רוטב ושפחתי להן על השמלות אבל אני ביכלל בכיתה ו ואין לי פרום ויצאתי מהשירותים ובכיתי והמנהלת באה וצרחה עליי למה אני לא בשיעור ושאני ישב לידה ואמרתי לה שלא עשיתי כלום והיא בכלל לא הקשיבה ואז עוד ילדה יצאה מהשרותים והיא פשוט התחילה לחנוק אותה וצרחתי עליה והיא לא הקשיבה לי והיא חנקה אותה ממש חזק על שולחן אני אמא שלי ואח שלי הולכים בגבעות כאלו כדי לחפש משהו ואז אנחנו רואים נוף יפה כזה ואמא שלי יורדת למטה כי היה צוק קטן עם דשא למטה ואמרתי לה לא לרדת ואני ואח שלי לא ירדנו ואז פתאום מישהו בא על סוס ענק והסוס רשע ומשתולל ואז אנחנו מבינים שזה לנסות לא ליפול ולמות והאיש שיהיה שם הצליח ואז המנחה אמר שעכשיו אמא שלי ופתאום ראיתי אותה שהיא נראת כמו מארג׳ סימפסון והיא לא רצתה ואמרו לה ובסוף היא לא עשתה והיא אמרה לנו לרדת ופה היא חזרה לאיך שהיא נראת ואני לא רציתי כי חשבתי שיקראו לנו שוב ורציתי לבוא מסביב והיה לנו ריב קטן ואח שלי ירד למטה ואני המשכתי ואמרתי להם שזה יותר קצר כי זה באמת היה ואז בא אוטו לקחת אותנו וסבא ואבא שלי היו בו וקצת היצתופפנו ואז ניכנסתי לטלפון וראיתי שזה על הוואצאפ של הקראש ומשהו היה מוזר כי ההודעה האחרונה לא הייתה שם ואז הבנתי שהוא כתב לי הודעה וראיתי אותו מקליד הוא כתב את השם שלי כמה פעמים וכתבתי לו מה ואני לא ממש זוכרת מה הוא כתב לי אבל אחרי כמה שניות ראיתי הודעה בטלפון שהמבחן במדעים נגמר או משהו כזה כאילו המורה ראתה מה עשיתי בטלפון ואני לא עשיתי את המבחן כי לא הייתי ולא ידעתי שיש ובכיתי לאמא שלי וכעסתי ורציתי להגיש תלונה ולעשות חוזר כי זה לא פייר והמורה כנראה ראתה לי את הוואטסאפ איתו

על מה חלמתם?