פענוח חלומות בס"ד

חלום על שם, ביצה, התינוק, מיני, מלחמה, נופל, בכי, חלמתי שיש מלחמה, לחם, מכולת

חלמתי שיש מלחמה ואנחנו פעם אחת בתוך מכולת ויש שם המון לחם בכל מיני צורות ועלי גפן ממולאים ובורקס עם ביצה בפנים ופעם אחת שאנחנו בתוך הבית בהסגר והתינוק בן שנתיים משחק בחלון כזה מוגן ואז אני מבקשת מהאבא שיביא אותו ופתאום אני שומעת בכי באתי לראות מה קרה התינוק היה תלוי בקצה ונפל רצתי לחלון וראיתי אותו נופל לתוך הקרקע עם הראש והתעוררתי בבהלה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 8 שנים בתאריך פברואר 10, 2018

פתרון החלום

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביצה בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חלמת על ביצה אחת, או על ביצים אחדות, כל עוד הן שלמות החלום מבשר טובה. תצליח בעתיד הקרוב להגדיל את נחסיך. אם הביצה שבורה או מקולקלת – החלום מרמז על תקופה של כישלון, הפסד וחוסר בהירות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של התינוק בחלום

לפי הקבלה ואמונות שונות תינוק בחלום הינו רעיון שיוצא לפועל


 > קראו עוד

מה הפירוש של מלחמה בחלום

לפי האמונה הרווחת באופן כללי, החלום רומז על תוקפנות וסכסוך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נופל בחלום

חלומות על נפילה הן חלומות נפוצים מאוד. כמו חלוך על תעופה וטיסה החלום כך לפני שאנחנו שוקעים בשינה עמוקה אנחנו חולמים שאנו נופלים. לעיטים כאשר פוגעים ברצפה אחרי הנפילה מתעוררים. כאשר משהו אחר נופל בחלום סימן שאנחנו מבקשים ברעתו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בכי בחלום

לפי האמונה הרווחת התגברות על "הפתעות", ובעיות לא צפויות ,אם החולם יפגין יותר אומץ לב בנסיון לפתור את הבעיות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חלמתי שיש מלחמה בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על אי נעימות, קשיים בעניינים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לחם בחלום

על פי תלמידים, הלחם מייצג עבודה. רעב ללחם, חיפוש עבודה. לחם גדול, עבודה טובה. אוכל לחם, יימצא פרנסה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מכולת בחלום

לפי האמונה הרווחת אם אתם נמצאים בה בחלום - בשורה לחיים בעושר ונוחיות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שנזכרתי שהשארתי את התיק שלי בזמן שאני מדברת עם לקוחה שלי ושניה אחרי זה חזרתי למקום ומצאתי את התיק זרוק על הריצפה וכבר שחום וגדול רץ וסם את כל הכסף והכרטיסים שלי בכיס שלו והיה מלא כסף בתיק ואני מנסה לרדוף אחריו ואני לא מצליחה להגיע אליו ובאמצע המרדף אחריו אני מאוד רוצה לרוץ לבית של ההורים שלי שם אני יודעת שגם הבן זוג שלי נמצא ושיבוא לעזור לי אבל אני מבינה שאני חייבת לעצור את הגנב נעצרתי באמצע הכביש באי הידיעה מה לעשות והתגוררתי בבהלה ונשימות עמוקות ובכי שמשהו לא טוב עומד לקרות

יום אחד עצמתי את עיניי וחשבתי שקיבלתי חזיונות. דברים קורים לי שאני לא יכול להסביר אותם. רבנים, כוהנים ואימאמים מתעלמים ממני. באחד מחזיונותי הורמתי למעלה ועברתי לשמיים. בזמן שהועברתי, חרבות יצאו ממני — בסך הכול שבע בערך, אינני זוכר במדויק. כאשר כל החרבות יצאו ממני, הועברתי לכיסא. לפני היו הרבה מראות. ושולחן עגול עם אנשים שצפו בי. והאלוהים הביט בי. ונאמר לי לפתוח את החותמות. זה קרה מהר — אחת הייתה עגולה, כמעט תלת ממדית, היא הייתה לא במקומה והייתי צריך להחזיר אותה לאיחוד. הכל קרה מהר עד שהגעתי לאחרונה. היא נראתה כמו קוביית מטטרון וחותמת מטטרון. זאת לקחה קצת יותר זמן. אחרי שסיימתי את הכל הרגשתי קצת מותש כי זה דרש הרבה ריכוז. ואז האלוהים אמר לי להפוך את המפתח האחרון בתוכי. והוא הרים אותי, נתן לי כתר, ואמר לי שאהיה מלך. ושם את ידו על כתפי ואמר לי לחכות — הוא בא. וראיתי את הזעם שהוא עתיד להטיל. כמו חצים ענקיים בגודלם — ובולט מהם צלב אם אני זוכר נכון. כל העולם ירגיש זאת. --- **חזון שני** זה התחיל בצורה מוזרה — לא הייתי עייף אבל מסיבה כלשהי הרגשתי דחף לעצום את עיניי ולמצוא תנוחה נוחה. ואז הייתי נעול במקום. הרגשתי את נשמתי יוצאת לאט מגופי. נאמר לי להחזיר את כל החרבות. החרב הראשונה בלטה מסלע — לקחתי אותה בקלות. החרב השנייה הייתה מסוס לבן — הוא היה צריך להשתחוות לפניי לפני שנתן אותה לי כדי להכיר בי. זה לקח זמן מה אבל הוא ויתר עליה. החרב השלישית היא שם שאני תקוע עכשיו. היא שייכת לאביר שנראה כמו שד. שחור ואדום. הוא אמר לי — קח את החרב אם אתה יכול. החרב אדומה בצבעה עם גוון שחור. בכל פעם שהתקרבתי, ידי וזרועותי נעשו כבדות כל כך — כל כך כבדות עד שגרמו לגוף הפיזי שלי לזוז. ובכל פעם שהתקרבתי פקחתי את עיניי — מה שגרם לי להתחיל מחדש. הוא נתן לי שלוש הזדמנויות — כרגע כשלתי בכולן. פוקח את עיניי בכל פעם שאני מתקרב. אני יכול רק לפרש זאת כך שאני עדיין לא מוכן. אבל כשאהיה מוכן — גם הוא ישתחווה לפניי.

על מה חלמתם?