פענוח חלומות בס"ד

חלום על ביצה, בכי, חלמתי שיש מלחמה, מלחמה, נופל, שם, התינוק, לחם, מיני, מכולת

חלמתי שיש מלחמה ואנחנו פעם אחת בתוך מכולת ויש שם המון לחם בכל מיני צורות ועלי גפן ממולאים ובורקס עם ביצה בפנים ופעם אחת שאנחנו בתוך הבית בהסגר והתינוק בן שנתיים משחק בחלון כזה מוגן ואז אני מבקשת מהאבא שיביא אותו ופתאום אני שומעת בכי באתי לראות מה קרה התינוק היה תלוי בקצה ונפל רצתי לחלון וראיתי אותו נופל לתוך הקרקע עם הראש והתעוררתי בבהלה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 9 שנים בתאריך פברואר 10, 2018

פתרון החלום

מה הפירוש של ביצה בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חלמת על ביצה אחת, או על ביצים אחדות, כל עוד הן שלמות החלום מבשר טובה. תצליח בעתיד הקרוב להגדיל את נחסיך. אם הביצה שבורה או מקולקלת – החלום מרמז על תקופה של כישלון, הפסד וחוסר בהירות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בכי בחלום

לפי האמונה הרווחת התגברות על "הפתעות", ובעיות לא צפויות ,אם החולם יפגין יותר אומץ לב בנסיון לפתור את הבעיות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חלמתי שיש מלחמה בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על אי נעימות, קשיים בעניינים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מלחמה בחלום

לפי האמונה הרווחת באופן כללי, החלום רומז על תוקפנות וסכסוך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נופל בחלום

חלומות על נפילה הן חלומות נפוצים מאוד. כמו חלוך על תעופה וטיסה החלום כך לפני שאנחנו שוקעים בשינה עמוקה אנחנו חולמים שאנו נופלים. לעיטים כאשר פוגעים ברצפה אחרי הנפילה מתעוררים. כאשר משהו אחר נופל בחלום סימן שאנחנו מבקשים ברעתו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של התינוק בחלום

לפי הקבלה ואמונות שונות תינוק בחלום הינו רעיון שיוצא לפועל


 > קראו עוד

מה הפירוש של לחם בחלום

על פי תלמידים, הלחם מייצג עבודה. רעב ללחם, חיפוש עבודה. לחם גדול, עבודה טובה. אוכל לחם, יימצא פרנסה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מכולת בחלום

לפי האמונה הרווחת אם אתם נמצאים בה בחלום - בשורה לחיים בעושר ונוחיות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

חלמתי שאני ואישתי היום הולדת שלי שהיא אירגנה לי , זה היה כמו מסיבת סקס בסטייל bdsm , היא סגרה את המקום עם כל מיני אנשים ואף אחד לא התייחס אליי , לעומת זו היא היית עם מישהו שם . אחרי זה הלכתי לאותו מקום לבד כי אמרו לי לחזור לשם אחת הבנות . שהגעתי גם בקושי התייחסו אליי ואחרי זה הגיע משטרה והבריחה את כולם

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?