פענוח חלומות בס"ד

חלום על עבר, צונאמי

ישבתי וראיתי טלוויזיה, פתאום הפסיקה התוכנית ועלה החדשות ושם רואים צונאמי שמתקרב. אני מסתכלת מהחלון ורואה את הצונאמי אך הוא לא הגיע אליי אלה עבר לידי במלי לפגוע בי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 8 שנים בתאריך מרץ 17, 2018

פתרון החלום

מה הפירוש של עבר בחלום

לפי האמונה הרווחת צורך להפיק מידע נוסף מאירוע או חוויה שחלפו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של צונאמי בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על איבוד שליטה במצב שהחולם נמצא בו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

עקיצת דבור ביד חלמתי שמישהו שאני מכירה מחיי העבר מחזיק דבור וכשהדבור רואה אותו הור מנסה לעקוץ כדי להשתחרר ולעוף אליי הוא מצליח לעוף לכיווני רצתי משכתי את הבן שלי איתי ונעלתי את הדלת כדי שלא ניקץ הבחור מהעבר צועק אל תצאו ונעקץ ואני לא יוצאת עד שהדבור מת התעוררתי מהחלום בבהלה מה פירושו?

חלמתי שהיינו במן סירה גדולה שהיא הייתה הבית שלנו ואחכ הגענו למין מקום כזה שהיו בו שתי מגלשות גבוהות והתכחשתי והייתה שם מישהי זקנה בתוך המגלשה כשהתכחשתי והייתי צריכה להאט ואז נפלתי קרוב במים ולא רחוק וגבוה ואחכ עליתי שוב והגלשתי ונפלתי רחוק. לאחר מכן הייתה שם חנות שלא היה בה שום קונה זה היה מקום חשוך יחסית אבל אני חיפשתי אותו המון זמן והיה שם מוכר לא ממש נחמד ומצאתי שם זוג עגילים בצורה של קונכיה ועל העגילים היה צבע ורוד ואמרתי למוכר שחיפשתי כאלה כבר המון זמן כי הם כמו של אמא שלי והוא היה ממש מופתע והוא התלהב ואמר שזה לא הגיוני וכנראה איכשהו הוא ואמא שלי היו קשורים בעבר.

על מה חלמתם?