פענוח חלומות בס"ד

חלום על בניין, ים, כרישים, נפילה

נפילה מגג בניין היישר לתוך ים מלא כרישים בעת שאני קשורה באזיקים לכלוב ומי שדוחפת אותי זאת אני נוספת

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 7 שנים בתאריך מרץ 28, 2018

פתרון החלום

מה הפירוש של בניין בחלום

לפי האמונה הרווחת אם בחלומך ראית בניין, שפוט את החלום לפי גודלו של הבניין. אם גודלו של בניין רגיל באזור מגוריך – החלום מרמז על שינויים בחייך בעתיד הקרוב. אם הבניין גדול במיוחד – צפויה לך הצלחה מזהירה בעתיד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ים בחלום

הרואה שרוצה הים להטביעו - ייפול בידי אויביו וירעו לו. הרואה שיחסר הים ויבש - מלך של אותה מלכות יוסר. הרואה שחסר הים - שר של אותה מדינה ימות. הרואה שהלך בים ברגליו - לא ילך למקום אחר ביום ההוא, וישמור את עצמו. הרואה שרוחץ בים - השקט יגיד. ואם המים עכורים - יריב עם אדוניו. הרואה ששט בים או בבריכה או בנהר או תוך מקווה - יתחבר עם אנשים טובים. הרואה ששט בנהר או בים ובו גלים גבוהים - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה עצמו ששט במעיין - יתחבר עם איש צדיק. ואם שתה מהם - הנאה טובה מאוד תבוא לו. הרואה עצמו שטבע בים - חולי או אובדן ממון יגיד. וי"א: צרה תעבור עליו ויינצל ממנה. וי"א: יבקש רחמים, כי אולי ימות. הרואה שרוחץ בים והמים מלוכלכים - יריב עם אדוניו, וסימן לחולי. הרואה שירוץ בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע, ורע לו. הרואה שיעוף בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע. הרואה עצמו שנפל בים - חולי יבוא לו ויתרפא. וי"א: הרואה שנפל בים או בנהרות ולא יוכל לקום - אבל יגיד. הרואה את הים סוער - ישלטו בני יפת על כל העולם - משמע אֶדומים. הרואה ים סוער בגליו - צער יגיד. הרואה ששט בים הגדול - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה שהים נחצה לשניים - יצפה לנס גדול.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כרישים בחלום

לפי האמונה הרווחת רמז על אויבים מסוכנים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נפילה בחלום

לפי האמונה הרווחת חוסר וודאות, חוסר ביטחון עצמי.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני יושבת בבית שלי אמי ז״ל יחד עם אחותי והבן שלה (אחותי עזבה לארהב והשאירה אותו פה חייל בודד). מסתבר שאמא שלי קמה לתחיה , חזרה לחיים, שזה היה נס , לא ברור איך זה קרה אבל כמה חודשים אחרי שקברנו אותה היא בעצם חיה. היא נראית בריאה ומדברת איתנו, לא זוכרת על מה. אבל מה שהיא אומרת מרגיז אותי ואני חושבת לעצמי שאם הייתי קוראת את זה כתוב לא הייתי מתרגזת. אני מבקשת מהאחיין שלי שיעבוד בניקיון בבית שלה, מכיון שאין לה עוזרת והיא צריכה עזרה. אני מניחה על השולחן 350 ש״ח. במקביל אני מקבלת הודעת סמס מהאמא השניה שלו (הן זוג נשים), שאומרת לי כאילו בנחמדות שאני לא אלחץ עליו יותר מדי. ההודעה שלה מרגיזה אותי. ואז אחותי אומרת בתוקפנות כבושה כזו שמגיע לו שכר הוגן. חמישים שח לשעה. אז אני אומרת שאני משלמת הרבה יותר מחמישים שח. ואז היא אומרת בכעס לא, בעצם אני בכלל לא לא רוצה שהוא יעבוד כאן, זה לא נראה לי, ועוד כמה דברים משתלחים. הוא יושב בנימוס ומסכים לכל מה שהיא תגיד, שזה מבאס אותי לראות. אני חושבת, אבל אולי הוא רוצה לעבוד? והיא אומרת, זה יהרוס לו את הצבא, אסור לו, כאילו זה משהו שאני אשמה בו. ואז אני אומרת בסדר, אז אני רוצה לתת לו את הכסף מתנה ממני. והוא לוקח, והיא שוב מתעצבנת ומשתלחת. ואז יושב שם דמות נוספת , גבר ניטראלי, ואני אומרת לו נראה לי שהיא מוציאה עלי את כל הכעס והקושי שלה סביב הביקור בארץ. אחותי נרגעת ואני חושבת לעצמי בכעס שאני צריכה עכשיו לחפש מנקה ושבטח היא לא תעזור לי. אני אומרת את זה כנראה בקול רם והיא אומרת כן נכון יש לי כמה רעיונות. אני אומרת לה, אפשר לבקש מאירנה, שזו היתה המנקה של אמא שלי בעבר, והיא אומרת לא אבל היא לא היתה פה כל כך הרבה זמן והיא לא יודעת שאמא חיה, זה יהיה מוזר. בהחלטיות כזו. אני אומרת לה, אבל היא בטוח תראה אותה בבניין כי היא עובדת פה . בשלב הזה החלום עובר לחלק אחר. אנחנו הולכות לבית חולים כדי לבקש את התיק הרפואי של אמא שלנו כדי לראות מה בדיוק קרה ואיך שהיא קמה לתחיה. אנחנו מגיעות לבית חולים והצוות שפוגש אותנו הוא בכלל של המחלקה הפסיכיאטרית בה עבדתי כמתמחה בפסיכולוגיה . הצוות נדהם לשמוע שהיא קמה לתחיה ומדבר רק עם אחותי ושומע ממנה הכל. מראים לנו איפה התיקים ואנחנו פותחות את התיק, והתיק הוא בעצם כורסת גבינה שכבות ועם שוקולד, ואנחנו קוראות ותוך כדי אוכלות. כתובה שם היסטוריה של אמא שלי שלא הכרתי, שבגיל 19 היא שיחקה פינג פונג וטניס והיתה בקשר עם הרבה חבורות של אנשים.

הייתי עם חברה שלי במכולת מאוחר בלילה כי היא עשתה איזה משהו שאסור ואמרו לה לשים שלשלאות של אזיקים והיא הייתה עם סרבל כתום של אסירים ואני הייתי עם פיג׳מה ואז אני שמעתי קולות מבחוץ בהתחלה לא התייחסתי ואז אני שומעת מישהו אומר ״אתם נכנסים עכשיו למכולת עם האזיקים לא לעזוב את העגלות״ או משהו כזה ואז אני מסתכלת בחלון ואני רואה מלא אסירים עם סרבלים כתומים ועגלות ואז אני אומרת לחברה מהכיתה שלי שהם באים בהתחלה רצינו להתחבא אבל לא היה איפה אז רצנו לבניין הקרוב והיה שני דלתות אחת לחדר גדול והשנייה לחדר קטן והם היו ליד אחת השנייה אז רצתי לדלת הגדולה וחברה שלי משכה אותי לרתמה נכנסתי ומהלחץ תרקתי לה את הדלת בפנים היא נכנסה והיו שני בנים גדולים שנקים שם לפעמים אז אמרתי להם ״שלום סליחה אבל היינו במכולת ובאים מלא אסירים אז רצנו לפה תנעלו מהר את הדלת״ אחד מהם ניסה לנעול את הדלת ולא הצליח ובסוף הוא הצליח ואז קמתי

על מה חלמתם?