פענוח חלומות בס"ד

חלום על אבא, בעיניים, נתניהו

הולכת עם אבא שלי בירושלים. ירושלים עתיקה בלהבות. קשה להגיע לכותל. פוגשים את בנימין נתניהו ורעייתו שרה . הם מסתכלים בנו בעיניים קרירות.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך יולי 16, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בעיניים בחלום

התעלמות מהנעשה סביב. משהו קורה ואתם מחליטים לא לראות ולהתעלם אבל זה בכל זאת מציק לכם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נתניהו בחלום

לראות את ביבי נתניהו בחלום לאו דווקא מסמל נטייה פוליטית והן מימין והן משמאל ניתן לחלום על בנימין נתניהו, ראש הממשלה לשעבר של מדינת ישראל וייתכן שגם בעתיד. מנהיג פוליטי יכול להופיע בחלום בכמה פנים. הראשון, בעיקר בזמן בחירות,או בתקופה של שינויים פוליטים המוח שלנו מעבד את הנתונים אותם אנחנו רואים בחיי היום יום ולכן תת-ההכרה גם כן מביע את הדברים שנראים בחלומינו באותו אופן של עיבוד מידע מחיי היום יום. מצד שני לחלום על מנהיג ללא קשר לנטייה פוליטית או תקופת בחירות יכול להצביע על הרצון שלנו במנהיגות, במישהו שיתווה ויראה לנו את הדרך - ולכן ביבי נתניהו או כל מנהיג אחר שמופיע לנו בחלום יכול לסמל את הרצון שלנו בכח או ברצון שלנו להנהגה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

על מה חלמתם?