פענוח חלומות בס"ד

חלום על דמות שחורה, שחורה, שם, שמע ישראל

דמות שחורה נעמדת מעליי וחונקת אותי היא מונעת ממני לזוז ואני ערה אבל משותקת מהפחד ורק לאחד שצעקתי את המילים שמע ישראל אדוני אלוהינו אדוני אחד ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד הדמות הרפתה את החניקה שלה והצלחתי לזוז והיא נעלמה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 8 שנים בתאריך נובמבר 07, 2018

פתרון החלום

מה הפירוש של דמות שחורה בחלום

דמות שחורה בחלום מסמלת לפ האמונה הרווחת דבר מה רע. ייתכן קשר זוגי שאינו מולח ולא מתאים לנו, ייתכן עבודה במקום שאנחנו מרגישים בו זרים. בכלל הזרות בחלום מיוצגת על ידי דמות שחורה. איננו יודעים מי זה או מי זו. ולכן ללא ייצוג ספציפי בחלום הדמות השחורה היא דבר מה אפל שבא אלינו ואנחנו לא מסוגלים לזהות אותה. יש לראות את שאר המוטיבים בחלום אשר מופיעים יחדיו עם הדמות השחורה כדי שנוכל להבין מה מסמלת דמות זו בחלומנו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שחורה בחלום

הצבע השחור מסמל לרוב משהו רע, אפל - אך ורק אם מופיע כצבע בלבד או צבע של חפץ וחיה ולא צבע עור. לרוב מצביע על כוחניות, כוח גברי. הצבע השחור יכול גם להצביע על חלל ריק כמו כלום ומשהו שאיננו וחסר בחיינו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמע ישראל בחלום

לפי תודעה רוחנית התפללת בחלום למטרה מסוימת.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

תפרש חלום מקצועי הייתי במיטה שם ואז הוא היה בפתח של הדלת אף אחד לא ידע על זה אני זוכרת שכאילו זה היה ההרגשה שלי ושגם אני הייתי מופתעת כי לא זכרתי שיש לי זוגיות או גבר הוא עמד בא ללכת לחדר שלו לא זוכרת אם היה עם מישהי או שהיה עם אנשים אחרים פשוט עשה לי נשיקה באוויר עשיתי לו הוא עשה לי בחזרה ואז הלך ועשיתי לו שוב בחזרה אבל הוא לא ראה וחשבתי מי עשה למי אחרון אבל גם הרגשתי טוב לא זוכרת למה ומה

על מה חלמתם?