חלום על בבית, הודעה, טובעת, נוסעת, ספינה, ספר, עפה, אבא
חלמתי שאני בתאילנד עם אבא שלי וחברים שלו ואני נוסעת בים עם ספינה ומישהו ניכנס בי ואני עפה ואני עוד שניה טובעת ואבא שלי שוחה מהר כדאי להציל אותי ואז אנחנו הולכים למלון וחבר שלי שולח לי הודעה שיש חשש לפיגוע ובישראל צריכים את השמות שלנו ואיפה אנחנו נמצאים ואז אני פיתאום בבית ספר וחברה שלי אומרת לי שחבר שלה קילל אותי ואז מורה צועקת עליינו
פתרון החלום
מה הפירוש של בבית בחלום
לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.
> קראו עוד
מה הפירוש של הודעה בחלום
לפי האמונה הרווחת לקבל הודעה בחלום מבשר שינוים. אם אתם שולחים הודעה – צפויים לכם מצבים לא נעימים.
> קראו עוד
מה הפירוש של טובעת בחלום
לטבוע בחלום, כאשר אנחנו רואים עצמינו טובעים. לרוב נכתב אני טובעת בחלום או אני טובע בחלום. אני מרגיש שאני טובע. מסמל עומס בעבודה, רגשות רבים אשר מציפים אותנו וקשה לנו התמודד איתם. ייתכן גם דברים מודחכים בתת-מודע שבאים עולים וצפים, רגשות, רצונות, תשוקות שונות יכולות להיות חזקות לבאופן לא מודע להטביע אותנו. מוצפים ברגשות. לעיתים חלום זה מראה שאנחנו עושים משהו יותר מידי, ונכנסו עמוק מדי אליו. כמו הפרעה כפייתית שחוזרת, התמכרות או אפילו הורי הליקופטר. באמונה הרווחת לחלום על טביעה מראה על קבלת סכום כסף גדול.
> קראו עוד
מה הפירוש של נוסעת בחלום
לחלום על נסיעה זה הרצון לשינוי בחיים. חיפוש אחר הרפתקה או יציאה לדרך חדשה.
> קראו עוד
מה הפירוש של אבא בחלום
הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.
> קראו עוד