פענוח חלומות בס"ד

חלום על גונבים, לגנוב, שם, שמים, אבא, בבית, דוד, מגן דוד, צהוב

אבא שלי סוחר שמים, הסמים באים בצורת מגן דוד צהוב, הם נמצאים בחדר אחורי בבית ומישהו מנסה לגנוב אותן, החתול המת שלי שם, אז אני נשארת איתו ורואה אותם גונבים הכל

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך יולי 24, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של גונבים בחלום

על פי האמונה הרווחת. לחלום על גניבה או גנב ושגונבים מאיתנו משהו בחלום זה חלום על זקנה ועל מחלות. הגוף מאותת שכבר איננו בשיא הכושר ואנחנו מרגישים שכבר חלק מהדברים שהיינו יכולים לעשות בלי בעיה קודם לכן הולכים ונעלמים מאיתנו. ייתכן אובדן ראיה וייתכן כאבי פרקים. גונבים מאיתנו את ימי הזהר ללא דאגות והזמן של להיות צעירים נגזל מעימנו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לגנוב בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על השפלה, עוני וייסורים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמים בחלום

לפי תודעה רוחנית גבול עליון ונשגב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דוד בחלום

לפי האמונה הרווחת לשמוע חדשות עצובות


 > קראו עוד

מה הפירוש של מגן דוד בחלום

שמירה הגנה הצלחה וכיוונים נכונים בחיים. מגן דוד מסמל את כל הטוב שבעולם, לחימה וניצחון.


 > קראו עוד

מה הפירוש של צהוב בחלום

לפי האמונה הרווחת צבע צהוב בחלום מצביע על קנאה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

על מה חלמתם?