פענוח חלומות בס"ד

חלום על לנקות, ראש, בבית, ביחד, חדר

בחלום, אני נימצאת בבית ראש הממשלה וראש הממשלה ואנחנו שרים וצוחקים ביחד. מנקה את המדרגות שלהם, כשאשת ראש הממשלה מבקשת לנקות את חדר העבודה של ראש הממשלה אני אומרת לה שאנקה בהזדמנות אחרת.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 6 שנים בתאריך דצמבר 23, 2019

פתרון החלום

מה הפירוש של לנקות בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולמת נשואה, והיא עושה ניקיון בחלום – זה רמז שהיחס אליה מצד בעלה ישתפר בקרוב, וילדים ירגישו טוב ונעים בבית.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ראש בחלום

ראש שמופיע בחלום מסמל משהו חשוב או משהו ראשוני אותו עשינו. הסיבה עצמה תלויה תמיד בראש. ראש קטן בחלום - חומקים מאחראיות מישהו מנסה לחפות על בעיה ולא מכיר בה. ראש גדול- בעיה חשובה שעלינו לתת עליה את הדעת. זה קורה הרבה שאנשים שונים חולמים על ראש המופיע בחלום ומדבר אליהם. ראש בלבד המדבר אלינו בחלום הינו התת - מודע שלנו המנסה לומר לנו משהו ותלוי מה הם הדברים אשר אומר כדי לפענח את החלום בצורה עמוקה. ראש של גופה או ראש מונח מסמל סיום של דבר ותקופה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ביחד בחלום

החולם חושש מהשארות לבד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חדר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חדר בחלום מרוהט טוב, החלום מצביע על הצלחה בהתחלות חדשות.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

נמצא באכסניה ופוגש בבחורה סקסית שרוצה לצפות בטלויזיה בתכנית על רבין. פתאום גיסי ואחותי מגיעים ויושבים איתנו . פתאום גיסי יוצא מהחדר וחוזר ומתחיל להתעלס עם הבחורה.אחר כך כולנו הולכים למסיבה.חוזרים לחדר שנראה נקי ומסוייד ומשופץ. הבחורה הסקסית נעלמת לי ואני רץ ערום לחפש אותה . מוצא אותה ומחזיר אותה לחדר.

אני מוצאת את עצמי באיזה סדנא בעבודה ושהגעינו לחדר אוכל אני רואה את אבי מהמחלקה שלי מחלק עוגות ואני אומרת תביא בבקשה פרוסה נוגה עם אגוזים ואזפ הוא עונה לי אני יסיים לחלק וישמור לך בנתיים התקדמתי לכיוון הקפטרינ והייתי מאוד רעבה הלכתי לכיוון העוגות ולקחתי בלי אישור ואכלתי להנאהתי והתעוררתי

על מה חלמתם?