פענוח חלומות בס"ד

חלום על בבית קפה, חברה, קפה, בבית

חלמתי שאני יושבת בבית קפה עם חברה ומבקשת מהמלצר מלקשייק וכל שניה המלצר מכין אחד אחר כי זה מקולקל או לא טעים ופעמיים שלוש הכין לי את אותו המשקה ושוב לא טעים ובנתיים בזמן שהמלצר מכין את המלקשייק חברה שלי מדברת איתו מה החלום הזה אומר?

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך אוגוסט 02, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של בבית קפה בחלום

בית קפה בחלום מסמל חברים ואנשים שקרובים אלינו שמוכנים להיות איתנו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קפה בחלום

לפי האמונה הרווחת אין התייחסות לקפה, אך שתייה של משקה חם מצביעה על חברים נאמנים שילכו עם החולם וגם בעבורו, באש ובמים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?