פענוח חלומות בס"ד

חלום על מזרן, חדר, הכביסה, ערפד, המטבח, ילד

אני יושבת ומתחרמנת עם ערפד על מזרן מול המטבח בביתי, הוא נעלם, אני רואה דמות של ילד ובוכה לו שלא יעשה את מה שהוא הולך לעשות, הוא מושך אותי מרגלי וגורר אותי אל תוך חדר הכביסה כשאני מנסה לצרוח לאימא שלי אך כלום לא יוצא מפי, אני מחזיקה במשקוף הדלת ולא עוזבת לא משנה כמה חזק הוא מושך.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 14 שנים בתאריך אוגוסט 04, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של מזרן בחלום

לפי האמונה הרווחת אתם תצטרכו לקחת על עצמכם התחייבויות חדשות וגם אחריות על כך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חדר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חדר בחלום מרוהט טוב, החלום מצביע על הצלחה בהתחלות חדשות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הכביסה בחלום

הכביסה מייצגת את המיניות באדם. אישה העושה כביסה היא אישה המעוניינת ביחסים. תולה כביסה, תמצא לה חתן.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ערפד בחלום

ערפד בחלום לפי האמונה הרווחת משהו או מישהו שקשור אלינו בחיי הערות בחיים היום יום שגוזל מאיתנו זמן רב או משאבים נחוצים. כמו עובד או קולגה לעבודה שצריך את עזרתנו כל הזמן, או מטלה גדולה שחוזרת על עצמה שעלינו לעשות כל יום ואיננו יכולים להיפתר ממנו או ממנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של המטבח בחלום

מטבח בחלום מסמל עשייה ורצון לעשות לבנות וליצור. לפי האמונה הרווחת תיתכן פרנסה גדולה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילד בחלום

ילדות, תמימות, הנאה ללא רווחים, חופש מדאגות. לחלום על ילדים עלול להצביע על בעיה מוסרית ועך כך שעלולים להביא צער לאדם קרוב. לפי האמונה הרווחת אם ילד בחלום - אם ילד בחלום - נאה ונקי, זה מצביע על אהבה הדדית וידידות חמה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאבא שלי לא הרגיש טוב ורופאים הרדימו אותו בבית של סבתא שלי שבמציאות זה הבית של חברה שלי רפאלה כל האחיים סבתא שלי ואמא שלי והרופאים היינו מחוץ לחדר וחיכינו שהוא יתעורר ואחותו אמרה בואו ננסה להיתקשר וניראה עם הוא יתעורר וברגע שהיא היתקשרה הוא יתעורר וכולם רצו אליו ואני נשארתי בחוץ ולא רציתי להיכנס ואז סבתא שלי שהיא במציאות לא חייה אמרה לי להיכנס ושהוא מחכה לי ואמרתי לה שלא כי אני לא מוכנה במציאות רבנו ואנכנו לא מדברים ואז אמא שלי יוצאת ממנו ואומרת לי שהיא רוצה ללכת לקנות לו בלונים ובונבוניירה אז אמרתי לה שנחזור הבייתה ואני יעשה לה כי במציאות אני עוסקת בזה ואז יתעוררתי

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?