פענוח חלומות בס"ד

חלום על שם, מדרון, אופניים, לחפש, עזרה, ים, קטנים

החלמתי שאני יוצאת מביתי החדש ורואה את בתי הקטנה ובעלי רוכבים על אופניים בדרך מדרון ואני אומרת להם זה מסוכן אל תרכבו שם , לפתע בתי הקטנה מחליקה מצוק כאשר יש סלעים קטנים וחול ים ואני מתחילה והכנס ללחץ ובעלי שנמצא שם מתחיל לחפש עזרה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך אפריל 09, 2020

פתרון החלום

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מדרון בחלום

לחלום על מדרון - מסמל שהחולם מרגיש שהוא מתדרדר בחייו ודברים לא מצליחים. ייתכן גם שמדרון תלול יכול לסמל קושי ושהחלום תקוע במקום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אופניים בחלום

לפי האמונה הרווחת התראה כי האירועים והפעולות בחיי החולם מתנהלים באופן מהיר מדי, ועליו לאפשר לעצמו לנוח, ולהאט את הקצב. חיפזון ומהירות יתר עלולים להביא אותו לשגות באופן שישפיע על חייו לרעה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לחפש בחלום

לפי תודעה רוחנית משהו לא ברור לך ולכן החלום הוא על הניסיון לאתר משהו שאבד או משהו שיש לפתור.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עזרה בחלום

לפי האמונה הרווחת לעזור למישהו בחלום מבשר על כך שתצליחו בניסיונותיכם לתפוס מעמד יותר גבוה בחברה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ים בחלום

הרואה שרוצה הים להטביעו - ייפול בידי אויביו וירעו לו. הרואה שיחסר הים ויבש - מלך של אותה מלכות יוסר. הרואה שחסר הים - שר של אותה מדינה ימות. הרואה שהלך בים ברגליו - לא ילך למקום אחר ביום ההוא, וישמור את עצמו. הרואה שרוחץ בים - השקט יגיד. ואם המים עכורים - יריב עם אדוניו. הרואה ששט בים או בבריכה או בנהר או תוך מקווה - יתחבר עם אנשים טובים. הרואה ששט בנהר או בים ובו גלים גבוהים - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה עצמו ששט במעיין - יתחבר עם איש צדיק. ואם שתה מהם - הנאה טובה מאוד תבוא לו. הרואה עצמו שטבע בים - חולי או אובדן ממון יגיד. וי"א: צרה תעבור עליו ויינצל ממנה. וי"א: יבקש רחמים, כי אולי ימות. הרואה שרוחץ בים והמים מלוכלכים - יריב עם אדוניו, וסימן לחולי. הרואה שירוץ בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע, ורע לו. הרואה שיעוף בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע. הרואה עצמו שנפל בים - חולי יבוא לו ויתרפא. וי"א: הרואה שנפל בים או בנהרות ולא יוכל לקום - אבל יגיד. הרואה את הים סוער - ישלטו בני יפת על כל העולם - משמע אֶדומים. הרואה ים סוער בגליו - צער יגיד. הרואה ששט בים הגדול - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה שהים נחצה לשניים - יצפה לנס גדול.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קטנים בחלום

דברים קטנים בחלום מסמלים דברים חסרי חשיבות או זניחים בחיינו. דברים קטנים גם יכולים לרמוז עד דברים שלא שמנו לב אליהם ונתפסים כמו דברים חסרי חשביות אך בעלי מסר מאחוריהם ובהחלט אינם זניחים. בנוסף דברים קטנים בחלום יכולים לרמז על דברים שאינם ברורים לנו עד הסוף ועלינו לרדת לעומקם של דברים.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

הייתי בבית ספר כשהיינו בשירותים הייתה שם מורה ומלא בנות כולל אותי ודיברנו ואז היו בנות מעצבנות שירדו עליי והן אמרו כמה יפות השמלות לנשף פרום שלהן ושלי לא ולקחתי רוטב ושפחתי להן על השמלות אבל אני ביכלל בכיתה ו ואין לי פרום ויצאתי מהשירותים ובכיתי והמנהלת באה וצרחה עליי למה אני לא בשיעור ושאני ישב לידה ואמרתי לה שלא עשיתי כלום והיא בכלל לא הקשיבה ואז עוד ילדה יצאה מהשרותים והיא פשוט התחילה לחנוק אותה וצרחתי עליה והיא לא הקשיבה לי והיא חנקה אותה ממש חזק על שולחן אני אמא שלי ואח שלי הולכים בגבעות כאלו כדי לחפש משהו ואז אנחנו רואים נוף יפה כזה ואמא שלי יורדת למטה כי היה צוק קטן עם דשא למטה ואמרתי לה לא לרדת ואני ואח שלי לא ירדנו ואז פתאום מישהו בא על סוס ענק והסוס רשע ומשתולל ואז אנחנו מבינים שזה לנסות לא ליפול ולמות והאיש שיהיה שם הצליח ואז המנחה אמר שעכשיו אמא שלי ופתאום ראיתי אותה שהיא נראת כמו מארג׳ סימפסון והיא לא רצתה ואמרו לה ובסוף היא לא עשתה והיא אמרה לנו לרדת ופה היא חזרה לאיך שהיא נראת ואני לא רציתי כי חשבתי שיקראו לנו שוב ורציתי לבוא מסביב והיה לנו ריב קטן ואח שלי ירד למטה ואני המשכתי ואמרתי להם שזה יותר קצר כי זה באמת היה ואז בא אוטו לקחת אותנו וסבא ואבא שלי היו בו וקצת היצתופפנו ואז ניכנסתי לטלפון וראיתי שזה על הוואצאפ של הקראש ומשהו היה מוזר כי ההודעה האחרונה לא הייתה שם ואז הבנתי שהוא כתב לי הודעה וראיתי אותו מקליד הוא כתב את השם שלי כמה פעמים וכתבתי לו מה ואני לא ממש זוכרת מה הוא כתב לי אבל אחרי כמה שניות ראיתי הודעה בטלפון שהמבחן במדעים נגמר או משהו כזה כאילו המורה ראתה מה עשיתי בטלפון ואני לא עשיתי את המבחן כי לא הייתי ולא ידעתי שיש ובכיתי לאמא שלי וכעסתי ורציתי להגיש תלונה ולעשות חוזר כי זה לא פייר והמורה כנראה ראתה לי את הוואטסאפ איתו

חלמתי שאני יושבת בבית שלי אמי ז״ל יחד עם אחותי והבן שלה (אחותי עזבה לארהב והשאירה אותו פה חייל בודד). מסתבר שאמא שלי קמה לתחיה , חזרה לחיים, שזה היה נס , לא ברור איך זה קרה אבל כמה חודשים אחרי שקברנו אותה היא בעצם חיה. היא נראית בריאה ומדברת איתנו, לא זוכרת על מה. אבל מה שהיא אומרת מרגיז אותי ואני חושבת לעצמי שאם הייתי קוראת את זה כתוב לא הייתי מתרגזת. אני מבקשת מהאחיין שלי שיעבוד בניקיון בבית שלה, מכיון שאין לה עוזרת והיא צריכה עזרה. אני מניחה על השולחן 350 ש״ח. במקביל אני מקבלת הודעת סמס מהאמא השניה שלו (הן זוג נשים), שאומרת לי כאילו בנחמדות שאני לא אלחץ עליו יותר מדי. ההודעה שלה מרגיזה אותי. ואז אחותי אומרת בתוקפנות כבושה כזו שמגיע לו שכר הוגן. חמישים שח לשעה. אז אני אומרת שאני משלמת הרבה יותר מחמישים שח. ואז היא אומרת בכעס לא, בעצם אני בכלל לא לא רוצה שהוא יעבוד כאן, זה לא נראה לי, ועוד כמה דברים משתלחים. הוא יושב בנימוס ומסכים לכל מה שהיא תגיד, שזה מבאס אותי לראות. אני חושבת, אבל אולי הוא רוצה לעבוד? והיא אומרת, זה יהרוס לו את הצבא, אסור לו, כאילו זה משהו שאני אשמה בו. ואז אני אומרת בסדר, אז אני רוצה לתת לו את הכסף מתנה ממני. והוא לוקח, והיא שוב מתעצבנת ומשתלחת. ואז יושב שם דמות נוספת , גבר ניטראלי, ואני אומרת לו נראה לי שהיא מוציאה עלי את כל הכעס והקושי שלה סביב הביקור בארץ. אחותי נרגעת ואני חושבת לעצמי בכעס שאני צריכה עכשיו לחפש מנקה ושבטח היא לא תעזור לי. אני אומרת את זה כנראה בקול רם והיא אומרת כן נכון יש לי כמה רעיונות. אני אומרת לה, אפשר לבקש מאירנה, שזו היתה המנקה של אמא שלי בעבר, והיא אומרת לא אבל היא לא היתה פה כל כך הרבה זמן והיא לא יודעת שאמא חיה, זה יהיה מוזר. בהחלטיות כזו. אני אומרת לה, אבל היא בטוח תראה אותה בבניין כי היא עובדת פה . בשלב הזה החלום עובר לחלק אחר. אנחנו הולכות לבית חולים כדי לבקש את התיק הרפואי של אמא שלנו כדי לראות מה בדיוק קרה ואיך שהיא קמה לתחיה. אנחנו מגיעות לבית חולים והצוות שפוגש אותנו הוא בכלל של המחלקה הפסיכיאטרית בה עבדתי כמתמחה בפסיכולוגיה . הצוות נדהם לשמוע שהיא קמה לתחיה ומדבר רק עם אחותי ושומע ממנה הכל. מראים לנו איפה התיקים ואנחנו פותחות את התיק, והתיק הוא בעצם כורסת גבינה שכבות ועם שוקולד, ואנחנו קוראות ותוך כדי אוכלות. כתובה שם היסטוריה של אמא שלי שלא הכרתי, שבגיל 19 היא שיחקה פינג פונג וטניס והיתה בקשר עם הרבה חבורות של אנשים.

על מה חלמתם?