פענוח חלומות בס"ד

חלום על אח, בבית, ההורים, זבל, שקית

חלמתי שאני בבית ההורים שלי, ואמא שלי במטבח מתעסקת עם מדיח כילים חדש שקיבלה, ומרימה שקית זבל כי אין מקום היא קורעת את הידית של השקית ואני יודעת מה הכוונה שלה בכך ואני מסבירה לה שזה לא יתפס לה טוב והיא מתלוננת על מדיח הכילים גם אח שלי ואישתו היו בחלום

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 6 שנים בתאריך מאי 09, 2020

פתרון החלום

מה הפירוש של אח בחלום

אדם החולם על אחיו מתקשר עם בני משפחתו. לפי האמונה הרווחת, חלום על אח מסמל אי יציבות בחיי המשפחה ורצון לאחות את הקרעים ולחברם יחדיו. אין קשר כמעט יותר חזק מהקשר שבין אחים וגורל משותף וכאן הרצון החזק בחלום על אח מסמל כי עליכם להתעלות ולהתחבר יחדיו חזרה בנפש ובעולם הרוחני.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של זבל בחלום

לפי האמונה הרווחת רמז שהחולם לא יסתדר טוב עם ענייניו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שקית בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חלם החולם כי הוא אומר "שמע ישראל",החלום רומז כי הוא אדם בעל מידות טובות, הדבק בערכים של חמלה,אהבת הזולת,מוסריות ואמונה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

אני ובן זוגי נמצאים בבית שלי, אני שומעת רעש מכיוון מרפסת הכביסה, אני אומרת למוטי שאני שומעת אנחנו מסתכלים לראות מה זה,, זה בסדר תחלה נראה משהו קטן אבל אחר כך אני מבינה שזה לחישה של נחש. ואז הנחש זוחל בסלון לכיוון שלי, זה מפחיד ומגעיל אותי , מוטי תופס אותו, אנחנו מנסים לחשוב מה לעשות איתו,, מוטי הולך וחוזר בזמן שאני מסתכלת באינטרנט על לוכד, נחשים, כשהוא חוזר אני שואלת אותו איפה שם את הנחש, הוא אומר לי, בשירותים המטונפים של טלי.ואז,אני רואה שאנחנו בדירה אחרת, זה לא הבית שלי, תחושה של דירת שירות של קיבוץ.

על מה חלמתם?