פענוח חלומות בס"ד

חלום על חבר, חברה, כסף, שקית, בחור, בכיתי

חברה שלי חלמה עליי. ששתינו נסענו לנופש והיה נוף מהמם ואני כל הזמן בכיתי לה על בחור שאנחנו בקשר לא ברור, על זה שהוא לא בא ושזה מעציב אותי ממש. ואז פתאום לדבריה הוא הופיע עם חבר ונראה מעולה והיה עם קצת זיפים ואמרה שבא עם שקית גדולה מנייר ובפנים היו כלי כסף ממש יפים לבית שהביא לי במתנה ואני הייתי מאושרת ושמחה מאוד.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 6 שנים בתאריך יוני 10, 2020

פתרון החלום

מה הפירוש של חבר בחלום

לפי תודעה רוחנית געגוע לחבר


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כסף בחלום

לפי האמונה הרווחת מתפרש הן כאזהרה והן כסימן טוב, תלוי בהקשר .


 > קראו עוד

מה הפירוש של שקית בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חלם החולם כי הוא אומר "שמע ישראל",החלום רומז כי הוא אדם בעל מידות טובות, הדבק בערכים של חמלה,אהבת הזולת,מוסריות ואמונה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בחור בחלום

לפי האמונה הרווחת אם היה נאה במיוחד,הוא מסמל קשיים ומריבות הצפויים לחולם בעיקר עם בן הזוג.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בכיתי בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על ידיעה לא צפויה ועל שמחה רבה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

על מה חלמתם?