פענוח חלומות בס"ד

חלום על כלב, הביתה, שם, שמחה, כחול

חלמתי על הכלבה שלי שנפטרה ואני חוזרת ממקום כלשהו ואז אני רואה צינור כחול ארוך ואז כלב כל הזמן מציצ שם ואז אני נכנסת הביתה ואמא שלי אומרת לי שהכלבה שלי לא נפטרה אלה חוטפו אותה ואז אני אמרת לה שאני ראיתי אותה ואז אני מוציאה אותה משם ואז היא הייתה שמחה וחיבקתי אותה

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך אוגוסט 14, 2020

פתרון החלום

מה הפירוש של כלב בחלום

לחלום על כלב מלטף אותך מציין רווח גדול וחברים קבועים. לשמוע נביחות של כלבים מנבא חדשות בעלות אופי מדכא. צפויים קשיים. נאמנות.נהמה או כלב פראי עשוי לסמל בגידה, חוסר אמון, או הידרדרות של עקרונות אישיים.נשיכה של כלב היא סימן של חיים לא מאוזנים. כלב נובח בשמחה מסמל פעילות חברתית נעימה. כלב נובח בפראות מסמל חברה רעה. לחלום על קניית כלב יכול להיות סימן לכך שאתה מחפש קשרים חדשים (או אולי אתה פשוט רוצה כלב!).


 > קראו עוד

מה הפירוש של הביתה בחלום

הבית מסמל את הקשר של החולם עם עברו. קשר לפנימי הספיריטואלי. הצורך להיות מושלם. להגיע אל המנוחה והנחלה. אם אתה רואה את ביתך היכן שנולדת הוא הרוס, מחלה מממשת ובאה. אך אם הבית מסודר והכל במקומו, הרמוניה תבוא עליך. בית כללי מייצג מצב כספי. לחלום על בית גדול ומסודר מראה כי בקרוב תשפר את מצבך הכלכלי. אך בית הרוס עלול להצביע על מצב נפשי קשה ועל מחלות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שמחה בחלום

לפי האמונה הרווחת זהו חלום שאינו מבשר טובות. עליך להזהר מאוד, להיות חשדן בתקופה הקרובה. קשיים לא צפויים יפקדו אותך או אדם קרוב אליך אשר מופיע אף הוא בחלום. עליך להזהירו מקשיים בעבודה. לפי תודעה רוחנית תרתי משמע, שמחה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של כחול בחלום

לפי האמונה הרווחת צבע כחול מצביע על תקווה והשראה שמתקבלים ע"י אנרגיות רוחניות. עשוי להצביע על אופי קר ומחושב של החולם.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי כאילו אני וחברים שלי היינו בחוץ במגרש בחום בחולות האווירה היתה מדברית וכאילו חטפו אותנו הטורקים/דרוזים הם לא היו ערבים פשוטים מוסלמים לוחית רישוי זרה היה להם בית ענק ועשיר והסתובבתי בבית הזה שלהם בהתחלה פחדתי ממש מהחטיפה אבל אז האמא בעלת בית אישה שם הייתה נחמדה אליי והיא שמרה עליי ונתנה לי להיות עם בטלפון וישר שלחתי מיקום לאמא שלי ופרטים על איפה אני בוואטסאפ ואחרי כמה זמן הצלחתי לברוח משם ורצתי מהר ממש ברחתי ועליתי על איזשהו רכב שגנבתי ממישהו ולא ידעתי לנסוע עליו על נפלתי ורצתי ברחתי מהשכונה ומהאזור זה היה שכונה של המוסלמים באור יום ואני רצה בחולות בחום אני איכשהו עליתי על אוטובוסים וסידרתי את זה והגעתי לעיר שלי זה היה חלום ממש מוזר ורע ומפחיד חטיפה לחטוף חטפו אני עצמי רצה בורחת

הייתי בבית ספר במגרש ספורט עם כל הכיתה והייתי עם שמלת בת מצווה שבמציאות לא אהבתי והיא הייתה מכוערת לדעתי ואמרתי לכולם שיבואו לכיתה כי תכף היה אמור להתחיל המסיבה שבכיתה ואז הלכתי עם 2 בנות לשירותים להתארגן ובאו עוד כמה ואמרתי להן לעזור לי לסדר את השיער והם השפריצו עליי מים וסירקו אותי ואז הן שפכו עלי את כל המים ונרטבתי אבל גם ככה הייתי צריכה להחליף שמלה אז אמרתי להן שילכו לכיתה ויביאו לי את התיק עם הבגדים והם הלכו ורק אחת נשארה איתי ואז נשארתי רק עם חולצה ותחתונים אז מצאתי שם ג׳ינס והלכתי לכיתה לראות למה הן לא הביאו לי והשיער שלי מתולתל ובגלל שהן היה רטוב ומסודר יפה כל הבנים הסתכלו עלי בשוק בקטע טוב והחמיאו לי ואז נכנסתי והלכתי למקום שלי והתיק לא היה שם ושאלתי את כולם איפה הוא ואז ראיתי שהשעה כבר יותר מאוחרת והיומולדת תאחר בקצת ואמרתי לכולם

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

על מה חלמתם?