פענוח חלומות בס"ד

חלום על ספר, סרט, שחור, בן דוד, בנים, דוד, חולצה

הלכתי להקרנת סרט בהיכל התרבות עם ג’יפ שחור גדול ואז היסתבכתי ב להגיע לסרט ונעלמה לי חולצה /ג׳קט יצאתי והגעתי לבית ספר יצאתי מהבית ספר וחזרתי להיכל התרבות וראיתי שני בנים ואת בן דוד שלי הקטן

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך ספטמבר 01, 2020

פתרון החלום

מה הפירוש של ספר בחלום

לפי האמונה הרווחת צפויה לך הצלחה דרך הלימודים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סרט בחלום

לפי האמונה הרווחת משהו מהעבר של החולם שחוזר כשידור חוזר. בניגוד לסרט אימה, אינו טראומטי.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שחור בחלום

הצבע השחור הוא העדר כל הצבעים. ולכן הוא צבע מגן ואוטם. זה הזמן לנתץ מיתוס ולהסביר כי הצבע השחור, אינו מסמל דברים שליליים, כי אם עוזר להפטר מהם. זהו למשל צבע חזק מאד כמגן נגד עין הרע, לכן משתמשים בנר שחור בטקסים מאגיים. הצבע השחור סופג את האנרגיות השליליות אליו, ומכאן כוחו. הצבע השחור מסמל הגנה מצד אחד אולם גם הוא מייצג סגירות מצד שני. אלו הם שני הצדדים של השחור ובחיים צריך למצוא את האיזון בין הרצון שלנו להגן על עצמנו ולהתגונן לבין הסגירות וחוסר התקשורת המתלווה לכך. חלום בו מופיע צבע זה עוסק בהגנה וסגירות. אולי אנו חוששים מהבאות ומתגוננים יתר על המידה, היכן אנו מרגישים פגיעים? ייתכן והמגננה גובה מחיר כבד שכן התוצאה היא שאנו נסגרים והופכים פחות חברותיים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בן דוד בחלום

לפי האמונה הרווחת צפויים אכזבות וצרות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בנים בחלום

אישה שיולדת בנים בחלום מסמל הצלחה, רווחה, פרנסה והרבה דברים טובים. לילדה מתבגרת לחלום על בנים - את זה אין צורך לפרש.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דוד בחלום

לפי האמונה הרווחת לשמוע חדשות עצובות


 > קראו עוד

מה הפירוש של חולצה בחלום

לראות חולצה בחלום מסמל את היכולת שלנו להחלץ מצרה או להחלץ ממקום שבוא אנחנו לא רוצים להיות. לפי אמונה הרווחת חולצה מסמלת את יכולת ההתמודדות שלנו במצבים קשים.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

על מה חלמתם?