פענוח חלומות בס"ד

חלום על בקבוק, התינוק, חדר, לבן, עזרה, עליה, אמא, שם, תינוק, חלב

חלמתי שביקשתי מחברה עזרה בכסף והיא סרבה,כעסתי עליה. אחכ קיבלתי תינוק כאילו לאימוץ עם בקבוק חלב שגיסתי שתתה חצי מהבקבוק החלב מה שנישאר האכלתי את התינוק וראיתי שיש לו שיניי חלב וטוחנות לא ברצף בצבע לבן. החלב לא הספיק לתינוק, הלכתי עם אמא שלי למקום שנתנו לי את התינוק לבקש עוד חלב לתינוק ושם ראיתי מלא חלב לתינוקות מכל הסוגים מוצק נוזלי, לקחתי חלב ואמרתי לאמא שלי שנלך לסופרפאם לקנות לו חלב ןכל מה שהתינוק צריך. בדרך חשבתי לעצמי שנבחר שם לתינוק יחד עם שלושת ילדיי ותכננתי איזה חדר לשים את התינוק וחשבתי לעצמי שיהיה מקום לתינוק הזה וגם לתינוק שיהיה לבת שלי בעתיד ושהכל יהיה בסדר .

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך אוקטובר 24, 2020

פתרון החלום

מה הפירוש של התינוק בחלום

לפי הקבלה ואמונות שונות תינוק בחלום הינו רעיון שיוצא לפועל


 > קראו עוד

מה הפירוש של חדר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חדר בחלום מרוהט טוב, החלום מצביע על הצלחה בהתחלות חדשות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבן בחלום

לפי תודעה רוחנית צבע לבן מראה על דרך חדשה חלקה שעליה אתה צריך לכתוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עזרה בחלום

לפי האמונה הרווחת לעזור למישהו בחלום מבשר על כך שתצליחו בניסיונותיכם לתפוס מעמד יותר גבוה בחברה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עליה בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום על עליה רומז כי קיימת התקדמות והתקווה גדלה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תינוק בחלום

לפי האמונה הרווחת תינוק ללא הקשר מיוחד מסמל אושר שמחה ושלווה, ברוב המקרים על כשרונות חבויים, של החולם,שלא באים לידי ביטוי והגשמה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חלב בחלום

לפי תודעה רוחנית ביטחון בנתינה


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני אורזת את הבית החלון פתוח ורואים את על הבגדים מארון הבית ממש פתוח ואני יושבת ברכב לילה נרדמת מחכה לבוקר לארוז את הבגדים שרואים מהחלון מפחדת שלא יכנסו לבית זרים. וחושבת על הבית שאני שוכרת מה נישאר לי לארוז שם. כאילו אורזת 2 בתים הבית הסגור ואת הבית שאני משכירה.

שחברה החזיקה את התינוקת שרק נולדה על הידיים, הלכה קרוב לשפת הברוכה לחפש מקום מוצל, ומעדה ונפלה לבריכה ואני מיד קפצתי והצלתי את התינוקת. רצנו לבית חולים, תחילה צמחו לה כנפיים ורק אח"כ הבחנתי שיש לה ראש ואת כל האיברים והיא גדלה והייתה בריאה לגמרי.

על מה חלמתם?