פענוח חלומות בס"ד

חלום על מישהו, בבית, בעלי, רגל

אני יושבת בבית קרקע בכניסה ובעלי נמצא מולי ומולו באו שתי בנות והן אומרות היא אישתו ואז הייתה מול בעלי משתוללת ובעלי מושיט לי את היד שלו ואז הסתובבתי ומולו היה מישהו משתולל ורגל מקופלת והתרחק ואז אני רואה את בעלי עם רגל אחת

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך נובמבר 22, 2020

פתרון החלום

מה הפירוש של מישהו בחלום

לחלום על מישהו אחר או שמישהו עושה לנו משהו בחלום זה בעצם תמיד בוואות עצמיות. גם מישהו אחר בחלום מסמך ומיצג מחשבות והלכי רוח שונים בתוך החלום שלנו עצמו. אותה דמות שאנחנו תופסים בחלום היא הייצוג של אותו מישהו בחיים האימיתיים בהם אנחנו ערים. אין לחשוב שאם מישהו עשה לנו משהו רע בחלום אכן אותו אדם באמת רוצה להרע לנו יש לבדוק את שאר המוטיבים והסמלים בחלום כדי להבין האם באמת מדובר באותו יצוג של אדם או במחשבה שלנו. אך עם זאת יש לשים לב לאנשים אחרים חורשי רעה וייתכן שיופיעו אצלינו בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בעלי בחלום

בעלך מסמן את הצד האחר שבך. לעיתים בעלך באמת מסמן את בעלך ואולי חששות שיש לך מהקשר ולעיתים הוא עזר כנגדך ולהראות לך בחלום את הצד באחר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רגל בחלום

רגל או רגליים מסמלות את היכולת שלנו להוציא לפועל דברים והיכולת שלנו לקבל החלטה ולפעול. שבר ברגל המופיע בחלום מראה שאנחנו תקועים ולא מסוגלים להתקדם. זה יכול להיות שאלו אנחנו המחזיקים עצמנו אחורה ולא יכולים להשתחרר מהאמונות הישנות אשר כובלות אותנו, וזה יכול להיות מישהו אחר אשר - שם לנו רגל - ולא נותן לנו להתקדם. הרגל בחלום היא זו שלוקחת אותנו קדימה. רגל ארוכה היא היכולת שלנו להגיע רחוק.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

חלמתי על בעלי שהוא בוגד עם מישהי ותבצע אותו עם הבחורה הרבצתי לה מכות ותפסתי שבילי עושה עיניים והגבות ואחר כך הבחורה הלכה לבעלי ואני עליתי במדרגות ותפסתי אותה נותנת לו מכתב ושוב הרבצתי לה מכות והסכמתי מה רשום המכתב ואמרה לו נפגש ונאכל ביחד פסטה ובעלי התעצבן עליי מה רומה ממנה

על מה חלמתם?