פענוח חלומות בס"ד

חלום על ידיד, נשיקה, סליחה, שם

חלמתי על ידיד שאנחנו כבר לא ממש מדברים וההינו במרום שכל החברים שלו בדרך כל שם עם כל המישפחה שלי והוא לא ממש דיבר שם ולבסוף שאלתי אותו והוא אמר סליחה נתן לי נשיקה ויצא מהדלת

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך נובמבר 23, 2020

פתרון החלום

מה הפירוש של ידיד בחלום

לפי האמונה הרווחת ייתכן והידיד נמצא בבעייה וזקוק לעזרה או לתמיכת החולם/ת.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נשיקה בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן להכרה, חיבה, אהבה וחברות נאמנה וכנה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סליחה בחלום

לראות אדם שמבקש סליחה בחלום או שאנחנו מבקשים סליחה ממישהו אחר בחלום זו הרמה הגבוהה ביותר של קשר רוחני. לפי האמונה הרווחת מי שביקש סליחה או ביקשו ממנו סליחה בחלום זוכה לעדנה ורוגע.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני נמצאת עם עוד מישהו בטבע, ליד סוג של אגם, באגם יש מפל, אנשים שוחים שם לכיוון המפל ונעלמים בזרם, מתחיל לרדת גשם, אני אומרת לבחור שאיתי בוא נשחה בגשם, הבחור לא מדבר הוא פסיבי, אני הדומיננטית בחלום אנחנו נכנסים לשחות במים בגשם, יש תחושה של פחד וסכנה, פתאום מתקרבים אלינו נחשי מים גדולים בתוך המים והגשם, הם מחשמלים אותנו, אנחנו הופכים להיות מחושמלים, קמתי מוטרדת ובבהלה

אני ובן זוגי נמצאים בבית שלי, אני שומעת רעש מכיוון מרפסת הכביסה, אני אומרת למוטי שאני שומעת אנחנו מסתכלים לראות מה זה,, זה בסדר תחלה נראה משהו קטן אבל אחר כך אני מבינה שזה לחישה של נחש. ואז הנחש זוחל בסלון לכיוון שלי, זה מפחיד ומגעיל אותי , מוטי תופס אותו, אנחנו מנסים לחשוב מה לעשות איתו,, מוטי הולך וחוזר בזמן שאני מסתכלת באינטרנט על לוכד, נחשים, כשהוא חוזר אני שואלת אותו איפה שם את הנחש, הוא אומר לי, בשירותים המטונפים של טלי.ואז,אני רואה שאנחנו בדירה אחרת, זה לא הבית שלי, תחושה של דירת שירות של קיבוץ.

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

על מה חלמתם?