פענוח חלומות בס"ד

חלום על ביחד, חברה, מישהו, רוצח, רצח

חברה שלי חלמה שהיה רוצח שרוצח אנשים בגיל שלנו (14) ואז הוא רצח אותי מה זה אומרת ץץץ חלמתי שאני ועוד מישהו שאני מאוהבת בו ביחד ושאנחנו מתנשקים מה זה אומר?

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך דצמבר 19, 2020

פתרון החלום

מה הפירוש של ביחד בחלום

החולם חושש מהשארות לבד.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מישהו בחלום

לחלום על מישהו אחר או שמישהו עושה לנו משהו בחלום זה בעצם תמיד בוואות עצמיות. גם מישהו אחר בחלום מסמך ומיצג מחשבות והלכי רוח שונים בתוך החלום שלנו עצמו. אותה דמות שאנחנו תופסים בחלום היא הייצוג של אותו מישהו בחיים האימיתיים בהם אנחנו ערים. אין לחשוב שאם מישהו עשה לנו משהו רע בחלום אכן אותו אדם באמת רוצה להרע לנו יש לבדוק את שאר המוטיבים והסמלים בחלום כדי להבין האם באמת מדובר באותו יצוג של אדם או במחשבה שלנו. אך עם זאת יש לשים לב לאנשים אחרים חורשי רעה וייתכן שיופיעו אצלינו בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רוצח בחלום

לפי האמונה הרווחת זהו אות הזהרה שצפויים לכם אבידות או אויבים נסתרים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רצח בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על אסון צפוי או כישלון. רק לחולם יש את האפשרות לשנות את התמונה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי בעבודה ומדברת עם החברות שלי לעבודה אומרת להם שאני יוצאת להפסקה לאכול והלכתי לאכול במסעדת דגים ובחרתי לי דג גדול ונקי מעור ובקשתי לשים לי אותו בגריל עם תבלינים בזמן שאני מחכה שיהיה מוכן אני פוגשת במסעדה את החברה שלי אנג'לה ואת אחמשית שלי בעבודה אורלי ואני מברכת אותה ליום הולדת שמח והתעוררתי

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

על מה חלמתם?