פענוח חלומות בס"ד

חלום על אחותי, אקדח, התקשרתי, זהב, יום, סרט, רוצחת

חלמתי על אני מתכוננת בעבודה לנשף ריקודים, מחלקים לעובדות שמלות בצבע זהב ומסדרים אותנו להיות יפות ואמרו שיעשו סרט לנו יפה. באותו יום אחותי שהרבה זמן לא בקשר, באה לעבודה ומביאה אקדח לייזר ושורפת אותי עם זה ועושה לי חור באצבע ועוד כמה פגיעות, שוטר מגיע ואני אומרת עזוב אל תעצור אותה. ואחרי שראיתי את הנזקים התחרטתי בליבי וקודם לכן התקשרתי לאחי הגדול וסיפרתי לו ששלח רוצחת, שתק ולא אמר כלום.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 6 שנים בתאריך ינואר 14, 2021

פתרון החלום

מה הפירוש של אחותי בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות אותה בחלום או לדבר איתה מצביע על יחסים טובים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אקדח בחלום

לפי האמונה הרווחת מצביע על סכנה למישהו המקורב לחולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של התקשרתי בחלום

לפי האמונה הרווחת להתקשר למישהו בחלום - יצירת קשר. אם הצד השני לא ענה לנסיון ההתקשרות שלנו בחלום סימן שהוא לא מחפש קשר או נתפס על ידינו כלא מחפש קשר. אם ענה סימן שנפתח ערוץ להידברות. פעולה שמוביאה לתוצאה. להתקשר בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של זהב בחלום

לפי האמונה הרווחת להחזיק זהב בידיים – סימן שמאוד תצליחו בכל אשר תתחילו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של יום בחלום

לפי האמונה הרווחת שיפור ענייניכם והכרויות נעימות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סרט בחלום

לפי האמונה הרווחת משהו מהעבר של החולם שחוזר כשידור חוזר. בניגוד לסרט אימה, אינו טראומטי.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רוצחת בחלום

רוצחת בחלום מסמלת החלטה חשובה שעלינו לקבל ולוקחת אותנו לדרך חדשה.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

חלמתי שאני ואישתי היום הולדת שלי שהיא אירגנה לי , זה היה כמו מסיבת סקס בסטייל bdsm , היא סגרה את המקום עם כל מיני אנשים ואף אחד לא התייחס אליי , לעומת זו היא היית עם מישהו שם . אחרי זה הלכתי לאותו מקום לבד כי אמרו לי לחזור לשם אחת הבנות . שהגעתי גם בקושי התייחסו אליי ואחרי זה הגיע משטרה והבריחה את כולם

על מה חלמתם?