פענוח חלומות בס"ד

חלום על אימי, אמא, גבר, לבנה

חלמתי שהלכתי לבקר את אימי זכרונה לברכה נכנסתי לבניין ענק ולחצתי על כפתור המעלית המתנתי למעלית... נכנסתי למעלית ונכנסו אחרי 2 אנשים צעירים גבר ואישה... הייתי צריכה להגיע לקומה 16 וביקשתי מהם לראות האם לחצתי על כפתור נכון הם אמרו שכן יש לציין שהמעלית הייתה לבנה.. אמרתי להם שהמעלית קצת מוזרה ואם אפשר להחזיק לי את היד הבחור אמר שכן.. בהתחלה המעלית עלתה ישר ואחרכך היא המשיכה לעלות בצורה מוזרה.... ופתאום שירדתי מהמעלית אמא שלי המתינה לי והיתה כל כך יפה... היא צחקה לי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך אפריל 14, 2021

פתרון החלום

מה הפירוש של אימי בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. כשההורים באים אלינו בחלום זה סימן למסר לקבלת החלטה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גבר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם גבר הוא מייצג צד מסויים או מאפיין בחולם עצמו. אצל אישה עשוי לסמל את האיש האידיאלי .


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבנה בחלום

לבנה מלשון ירח מחובר לצד האחר של החולם ולאטר-אגו שלנו. הירח לרוב מבשר על שינוי הצפוח לחולם בדררך כלל מעבר מקום מגורים.לבנה מלשון לבן - הרצון שלנו להתנקות. החולם יודע כי עשה מעשה ועליו לכפר עליו.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

תפרש חלום מקצועי הייתי במיטה שם ואז הוא היה בפתח של הדלת אף אחד לא ידע על זה אני זוכרת שכאילו זה היה ההרגשה שלי ושגם אני הייתי מופתעת כי לא זכרתי שיש לי זוגיות או גבר הוא עמד בא ללכת לחדר שלו לא זוכרת אם היה עם מישהי או שהיה עם אנשים אחרים פשוט עשה לי נשיקה באוויר עשיתי לו הוא עשה לי בחזרה ואז הלך ועשיתי לו שוב בחזרה אבל הוא לא ראה וחשבתי מי עשה למי אחרון אבל גם הרגשתי טוב לא זוכרת למה ומה

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?