פענוח חלומות בס"ד

חלום על קול, תיק, ילדה, מכונית, עצמי, פרחים

אני יוצאת מחנות ומסכמת לעצמי שלא הייתי מובנת רק רציתי לעזור והצד השני ראה בזה מטרד. יש לי תיק גדול שבתוכו תיק צד אני עומדת במעבר חציה ומתלבטת אם להוציא את התיק הקטן מהגדול ( רושם). ואז תוך כדי שאני עוברת את המעבר חציה הוא כל כך ארוך שהרמזור מתחלף לאדום ועדיין לא הספקתי לחצות למזלי אני דואגת שהמכוניות לא יסעו אבל יש מכונית אחת שמחכה לח שאסיים לחצות . ואז אני מגיעה לגבעה עם פרחים שיש בה שביל ואני אומרת לעצמי בחלום טוב לפחות אימצתי ילדה ... ( כאילו שואל. עצמי מה עשית בעולם הזה והתשובה היא לפחות אימצת ילדה שזה האמת במציאות). ואז קול אחר אומר שיש כאלה שהיו עושים מזה פרסום . ואני הולכת בשביל ואפילו שכחתי מעיניין התיק בתוך תיק זה כבר לא מעניין אותי. ואני צועדת לבד בשביל.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 4 שנים בתאריך מאי 25, 2021

פתרון החלום

מה הפירוש של קול בחלום

הקול שלנו הוא המראה שלנו בחלום. יש אומרים שהקול מסמל ניתוח שעומד לבוא עלינו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של תיק בחלום

לפי האמונה הרווחת תיק מסע או תיק אישה - בשורת טובות שתשננה את חיי החולם. תיק מאד יפה בחלום מסמל שפע בכל התחומים גם כלכלית וגם ריגשית. תיק בלוי או קרוע מסמל התנהגות לא נכונה עשויה לקלקל הזדמנות טובה בכל תחום. התיק מכיל בתוכו את כל הדברים שהינם והוא המעטפת החיצונית של אריזת חיינו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ילדה בחלום

לפי תודעה רוחנית זיכרון מהעבר. דרוש עוד מידע.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מכונית בחלום

המכונית עבור הגבר מסמלת את הכוח הגברי ועובר האישה מסמלת את הגבר איתו הייתה רוצה להיות. ליסוע עם מישהו במכונית, חתונה קרובה. ליסוע עם מישהי במכונית, קנאה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עצמי בחלום

אנחנו מופיעים בחלום סימן שמישהו אחר חולם עלינו גם. לפי האמונה לראות את עצמך מבחוץ בחלום זה סימן שיש מישהו או מישהי שחושבים עליך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של פרחים בחלום

לפי האמונה הרווחת הפרחים מסמלים,באופן כללי, ביטחון, רוגע ושלווה הבאים לידי ביטוי בעיקר בתחום הכלכלי,הרגשי והבריאותי.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי באירוע של משפחה בוכרית עם העובדים שעבדו איתי בדואר ובאירוע של בוכרים תמיד זורקים שטרות של כסף ברחבה של הריקודים בסוף האירוע היה המון כסף באירוע וכל אחד מאיתנו לקחת כמות יפה של שטרות ויצא שרצינו להסעה לאחר מכן המצפון לא היה שקט אמרנו שזה לא יפה מה שעשינו אז אחד החברות אמרה זה זה היה זקוק על הריצפה אז אספנו אין ביזה שום דבר רע והתעוררתי

אני מוצאת את עצמי יוצאת לטיול עם אנשים לעבודה לאחר שהגענו אנחנו אמורים לקבל את החדר ואני מקבלת את החדר מספר 13 והלכת לחדר מסתבר שהשותפה לחדר היא אדם שטבע במים ומת שוכב בחדר וכולי בלחץ רצה לקבלה אומרת להם את זה והם לא מתייחסים. אליי למרות שאני אומרת שאתלונן עליהם והם בשלנים לאחר שאני מסתכלת טוב לאיזור הקבלה אני רואה שזה קבלה של בית חולים והתעוררתי בפחד

על מה חלמתם?