פענוח חלומות בס"ד

חלום על אח, אהבה, עליה, חצר, דלת, חומה, בבית, עירום, חבר לשעבר, חבר, גיסתי

חלמתי שאני נמצאת בבית של חבר לשעבר והבית גדול ויפה ויש חצר והחבר לשעבר שמגיע אליי אחרי תקופה של נתק ומחבק ומנשק ודואג, אני יוצאת לכיון הכביש ויש נער ששוכב על הכביש שואלת אותו מה קרה אמר לי שבגלל אהבה הוא עצוב קראתי בשמו של החבר שלי והוא יצא לקראתי ואז הנער קם והלך ופתאום כאשר חוזרת לבית אני רואה את החבר שלי יושב עירום על חומה בחצר ומחייך ומולו יושבת גיסתי עירומה גם לאחר מכן אני בתוך הבית והוא אומר לי שהוא צריך לסדר משהו ועוד מעט יחזור יש שכן שנמצא באזור הבית ואני פוחדת ממנו כיון שהדלת לא נסגרת וחברות ישנות איתי לשמור עליי כאשר רוצה לסגור דלת השכן נשען עליה ולא ניתן לנעול אותה ורואה שיש לו אח תאום ואז החבר שלי מגיע ונשאר איתי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך יוני 05, 2021

פתרון החלום

מה הפירוש של אח בחלום

אדם החולם על אחיו מתקשר עם בני משפחתו. לפי האמונה הרווחת, חלום על אח מסמל אי יציבות בחיי המשפחה ורצון לאחות את הקרעים ולחברם יחדיו. אין קשר כמעט יותר חזק מהקשר שבין אחים וגורל משותף וכאן הרצון החזק בחלום על אח מסמל כי עליכם להתעלות ולהתחבר יחדיו חזרה בנפש ובעולם הרוחני.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אהבה בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום זה מבשר על אהבה עתידית, שיתכן ותניב נישואין.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עליה בחלום

לפי האמונה הרווחת חלום על עליה רומז כי קיימת התקדמות והתקווה גדלה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חצר בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום משקף את הסביבה הקרובה של החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דלת בחלום

לפי האמונה הרווחת אם חלמת על דלת של בית הוריך – צפויים לך הצלחה ושפע.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חומה בחלום

חומה בחלום מסמלת מחסום רגשי שעלינו להתגבר עליו. ייתכן שהחומה מסמלת רצון שלנו לעשות משהו שאנחנו מפחדים לעשותו ודוחים אותו וייתכן שהחומה מסמלת מקום פיזי או נפשי שעלינו להגיע אליו. זה יכול להיות סיום לימודים, תפקיד נחשק או מציאת בן או בת זוג ונוכל לעשות זאת רק אחרי שנתגבר על המחסום. המחסום הינו מחסום אישי שלנו שראשית כל עלינו להכיר בו (ולכן מופיע בחלום בצורת חומה) וברגע שנכיר שיש לנו מחסום כל שהוא נבין שעלינו לעבור את המחסום. זה יכול להופיע בחלום בצורת שער בחומה, או חומה נמוכה שניתן לקפוץ מעליה או שאנחנו שוברים את החומה. בצורה זו החומה מסמלת את המחסום הבעייתי, עבודה, לימודים, בוס מרגיז, ייכולת להחליף מקום עבודה, להיפרד מבני זוג שלא מתאימים לנו - אבל החומה היא בתוכנו ונוכל לעבור אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עירום בחלום

לפי האמונה הרווחת האני " האמיתי של החולם, אישיותו ,הרגליו וסודותיו. העמדת הפנים שלו מוסרת והאמת עליו מתגלה לעין כולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חבר לשעבר בחלום

לפי תודעה רוחנית געגועים לחבר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חבר בחלום

לפי תודעה רוחנית געגוע לחבר


 > קראו עוד

מה הפירוש של גיסתי בחלום

גיסה בחלום סמל לעניינים לא פתורים


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלום שאני מלמדת סאיזשהיא כיתה ויש, ילד, שחום שזה היומולדת שלו או משהו וסביב זה המורה אומרת לי שאני אלמד אותו משהו חינוכי, שקשור לסבלנות והיא מציעה לי משחק שהוא יגלגל נייר עיתון ולתוכו ישפוך חול וככה הוא יבין את המשמעות שנמאס לו. ואז כמו בסצינה מסרט יש ילד, בלונדיני, עם קארה, רוסי, שיושב בכיתה בין שורה של ילדים, הוא לא כמו הילד לפני שהיה בכיתה ג הוא יותר בכיתה ו-ז אולי יותר ומספר לי על כל מיני מקרים שבנות מתאהבות בו ותוך כדי שאנחנו מדברים נכנסת ילדה רוסיה בלונדינית, גם יותר בגיל ההתבגרות אבל בהתחלה שלו קטנה. מתיישבת לידו ומשמיעה לו הקלטה שהיא שהיא רוצה שהוא יקח אותה וישמור עליה ויעזור לה לא להיות מקולקלת או משהו, כמו הצהרת אהבה אבל במילים שלה אין שום הצהרת אהבה, רק מילים של עזרה שהוא כמו יציל אותה והוא מסתובב אליה, והם כמו מן במבטים מתאהבים ואז יש סצינה בחלום שאני רואה אותו נוהג באיזה טנדר והיא לידו כאילו ברחו מהחיים שלהם, והם במדבר נוהגים בין חולות, וברקע יש, קריינות של שלוש שבועות אחרי הוא עדין איתה, אבל הוא לא בטוח מה הוא עושה איתה וזה ברור לי כצופה מהצד שהוא מאז בה, והוא בדילמה של להיפרד ממנה, אבל לא נעים לו, הוא לקח על עצמו תיק גדול מדי והוא לא רוצה לנטוש אותה עכשיו. זה מחויבות שיש לו אליה אבל זה מעיק עליו.

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?