פענוח חלומות בס"ד

חלום על חברה, להתקשר, בכיתי, גנבו, האוטו

גנבו לי את האוטו מאחורי הגב שלי , לא שמתי לב בשבריר שנייה , הגנבות הן בנות שרצו מונית ולא מצאו והחלטתי לקחת אותן , אחר כך בכיתי והייתי היסטרית וניסיתי להתקשר למשטרה דרך חברה שלי אתך ללא הצלחה , וקמתי מבוהלת

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 4 שנים בתאריך ספטמבר 11, 2021

פתרון החלום

מה הפירוש של חברה בחלום

לראות את חברה שלך בחלום זה סימן לפחד ממחוייבות. לראות אפילו חברה של מישהו אחר בחלום מיצג פחד ממחוייבות ופחד מהעתיד. לראות את חברה שלך עם גבר אחר מראה עד כמה אתה אוהב אותה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של להתקשר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם מתקשר למישהו בטלפון – צפויה לו פגישה עם חברים, שתגרום לו עוגמת נפש.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בכיתי בחלום

לפי האמונה הרווחת החלום מצביע על ידיעה לא צפויה ועל שמחה רבה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של גנבו בחלום

כאשר אתם חולמים על גניבה או על כך שגנבו לכם, לפי תודעה רוחנית זה חיבור למקום. הגניבה היא לרוב על דבר חשוב שקשה להסתדר בלעדיו. זהו איבוד של משהו חשוב שיכול להתחבר לתודעה רוחנית חשובה כמו איבוד קשר למקום או חוסר שבכל דבר שהנשמה צריכה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של האוטו בחלום

רכב, מכונית או אוטו מייצגים את השאיפות שלנו בחיים. הנסיעה ברכב מייצגת עד כמה אנחנו שולטים בחיינו. מכונית יפה וחדשה מסמלת את הרצון שלנו להצלחה. תקלות ברכב הן תקלות הייכולת שלנו להתמודד עם מצבים החיינו ולנצל אותם לטובתינו. לחלום שאתה לא זוכר היכן החנית את הרכב מראה שאינך יודע לאיזה כיוון לקחת את חייך. חלומות שהאוטו מתחמם מצביע כי אתה משקיע יותר מידי אנרגיה בקשר.כאשר מישהו אחר נוהג ברכב, אתה לא בשליטה בחייך.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

פענוח חלום- אני נוסע במכונית שלי. מולי מזדחל נחש קינג קוברה ענקי. אני מגיע מולו במהירות גבוהה ולא יכול להימנע מלהיתקע בו. ברגע מסוים אני מעליו ואני קולט שהחלון של האוטו פתוח. אני מפחד שהוא יכנס לאוטו דרכו ומנסה לסגור את החלון. לוקח לי רגע מלחיץ למצוא את הכפתור אבל בסוף אני מצליח . אני עובר את הנחש בחשש שפגעתי בו. אני רואה אותו מהצד- נחש מאוד מאוד גדול ומפחיד אבל מתרחק ממני.

אני מוצאת את עצמי בעבודה ולאחר ויכוח עם אחמשית אסתר היא החליטה להתעלל בי שלחה אותי למשימה שצריך לעלות מעלה מעלה ועליתי ופחדתי לרדת ואני מתחננת לאנשים של יורידו אותי הצליחו להוריד אבל בלי התיק האישי ואני צועקת תזריקו לי את התיק הם זרקו אבל מתברר שגנבו לי מהתיק את הארנק עם התעודות לכרטיסי אשראי ואני בוכה בוכה צועקת תעזרו לי והתעוררתי. בבהלה

על מה חלמתם?