פענוח חלומות בס"ד

חלום על גבר, התעוררתי, לבן, שחור

חלמתי שאני עבד שחור אבל זה בסדר כי הבעלים שלי היה נחמד מאוד וגם התעוררתי והייתי לבן אז הכל טוב אל תדאגו בשבילי אני גבר לבן

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך אוקטובר 08, 2021

פתרון החלום

מה הפירוש של גבר בחלום

לפי האמונה הרווחת אם החולם גבר הוא מייצג צד מסויים או מאפיין בחולם עצמו. אצל אישה עשוי לסמל את האיש האידיאלי .


 > קראו עוד

מה הפירוש של התעוררתי בחלום

להתעורר בחלום יכול לבאו בשני מובנים שונים. אחד להתעורר באמת מהחלום ואז אנחנו עוברים ממצב של שינה וחלומות ישירות לעולם העירות ולמציאות ומצד שני ייתכן כי אנחנו חולמים שאנחנו מתעוררים אך למעשה עדיין חולמים ועדיין ישנים - מצב זה קורה כאשר אנחנו מאוד עייפים וחלק מהמציאות מתערבב לנו בתוך החלום עצמו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לבן בחלום

לפי תודעה רוחנית צבע לבן מראה על דרך חדשה חלקה שעליה אתה צריך לכתוב.


 > קראו עוד

מה הפירוש של שחור בחלום

הצבע השחור הוא העדר כל הצבעים. ולכן הוא צבע מגן ואוטם. זה הזמן לנתץ מיתוס ולהסביר כי הצבע השחור, אינו מסמל דברים שליליים, כי אם עוזר להפטר מהם. זהו למשל צבע חזק מאד כמגן נגד עין הרע, לכן משתמשים בנר שחור בטקסים מאגיים. הצבע השחור סופג את האנרגיות השליליות אליו, ומכאן כוחו. הצבע השחור מסמל הגנה מצד אחד אולם גם הוא מייצג סגירות מצד שני. אלו הם שני הצדדים של השחור ובחיים צריך למצוא את האיזון בין הרצון שלנו להגן על עצמנו ולהתגונן לבין הסגירות וחוסר התקשורת המתלווה לכך. חלום בו מופיע צבע זה עוסק בהגנה וסגירות. אולי אנו חוששים מהבאות ומתגוננים יתר על המידה, היכן אנו מרגישים פגיעים? ייתכן והמגננה גובה מחיר כבד שכן התוצאה היא שאנו נסגרים והופכים פחות חברותיים.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני המשיח ושאני רואה את בית המקדש נבנה עם פיגומים ורק אני מצליח לראות אותו אף אחד אחר לא, הולך למבנה רואה כדים מאובקים שובר את אחד מהם ורואה תאריך כד טבת. לאחר מכן אני נמשח למשיח עליי רומח ובגדי לבן, וסוף החלום נגמר שבית המקדש בנוי ואני נמשך למעלה ללא שליטה

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

על מה חלמתם?