פענוח חלומות בס"ד

חלום על התעוררתי, לנשום, אוכל

אני מתעוררת משכיבה במיטה או משינה לא זוכרת ואני לא מצליחה לנשום מנסה לשאוף אויר ולא מצליחה.אני שואפת והאויר שאני מצליחה לנשום לא מספיק.אני נבהלת המצליחה להתפשט אולי הגופיה והחזייה לוחצים ואז אולי אוכל לשאוף אויר.וזה לא קורה ואז התעוררתי

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 5 שנים בתאריך אוקטובר 12, 2021

פתרון החלום

מה הפירוש של התעוררתי בחלום

להתעורר בחלום יכול לבאו בשני מובנים שונים. אחד להתעורר באמת מהחלום ואז אנחנו עוברים ממצב של שינה וחלומות ישירות לעולם העירות ולמציאות ומצד שני ייתכן כי אנחנו חולמים שאנחנו מתעוררים אך למעשה עדיין חולמים ועדיין ישנים - מצב זה קורה כאשר אנחנו מאוד עייפים וחלק מהמציאות מתערבב לנו בתוך החלום עצמו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לנשום בחלום

למשום בחלום מראה על רגיעה, השלמה וחיבור עצמי חזק. אך לנשימה בחלום פירושים רבים ותלוי באיזה הקשר היא נובעת. קושי לנשום בחלום הוא חלום נפוץ מאוד שחוזר על עצמו ובמקרים רבים אנחנו מתעוררים מחלום זה עם קשיי נשימה. חלום על קושי לנשום מראה שיש לנו מאבק או קושי בחיים שקשה לנו להתמודד איתו. שימו לב שגם יכול להצביע על בעיות בריאות מסויימות. לעיתים הנשימה האמיתית מתערבבת עם זו שבחלום. קשיי נשימה מראים חוסר איזון בדברים בחיים שקשה לנו להשלים איתם או לקבל אותם. ייתכן ואנחנו נמצאים תחת לחץ גדול, בחיי הזוגיות המשפחה או העבודה. לעומת זאת נשימות גדולות ועמוקות מראות על חוזק ועוצמה ורגיעה ואיזון.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אוכל בחלום

לפי תודעה רוחנית פרנסה


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני עובדת בביהס בתור מורה מחליפה, יש, שם ילדים שצריכים לעשות פרויקט, הסגנית מדברת אלי מגעיל ובזלזול, אומרת לי שאני לא מדברת בסדר מה שאומרת,נותנת לי תחושה שאני לא מספיק סמכותית. אני מדברת עם הילדים בשקט והכל הולך בסדר אבל היא במן לחץ נותנת לי הרגשה שאני לא טובה. בסוף היום אני מחליטה שאני לא עובדת הביהס הזה יותר למרות שיש יומיים, עוד לעבודה זמנית. אני חושבת לעצמי שגם היא בטח לא תרצה שאעבוד אבל זה לא מענין אותי אני אכתוב לה שההתנהגות שלה אלי לא מקובלת, ולכן אני לא באה יותר. אני הולכת הבייתה שלי שזה בית הורי בהרצל 19 ההוריל שלי לובשים מן בגדי פיג"מה /ספורט. ועליהם בגדים רגילים כי הם כאילו בבית משפצים. אנחנו נמצאים בחצר של הבית, בכניסה לבית. הם הזמינו טוסט בולגרית. אבא שלי מתעצבן על הטוסט. אני לא אוכל מהדבר הזה, זה לא טוסט. אמא בחלום לא מתעצבנת היא פשוט לא מתייחסת. אני מספרת להם על היום הנוראי שהיה לי בביהס,.

אני מוצאת את עצמי מתרגמת לנסיעה שלי לחול פתאום בעלי המנוח אומר שהוא מצטרף אליי לטיול ואז הוא עוזר בהכנת הדברים דפקנו לשכונה שתלווה לנו עוד מזוודה והכינו כסף מספיק בשביל שנינו והוא החליט להכין לנו אוכל לפני שניסע והוא הכין שווארמה במחבט ולהכניס לתוך בגט אוכל ואמר שאני יסיים להכין את המזוודה שך לאכול בנוסף הוא קנה לנו שני סוודרים חדשים לנסיעה אחד בצבע אפרסק ואחד בצבע שמנת והייתי מאוד לחוצה ואז חברתנו מהבנק מזל באה אלינו וניסתה לעזור לי ואז אמרתי שתעזור לארוז את קופסת התרופות שלי והתעוררתי בלחץ

אני מוצאת את עצמי בתוך איסהייול משפחתי אני וילדים. שלי ושהגיעה דעת ארוחה הצהריים אמרתי לכולם אני הולכת לקנות לכולם כריך מקנקים שהגעתי למעדניה אני רואה שהרבה אנשים מזמיניםכריךעם ביצה עיין שהיה ניראה סוף הדרך שהגיע טורי בקשתי שני ביתי עיין הכריך וזה יצא ביצים גדולים ויפים והתעוררתי

על מה חלמתם?