פענוח חלומות בס"ד

חלום על שם, אחותי, בסופר, לצחוק, קניות

אחותי ואני עשינו קניות בסופר. אני חיפשתי חלק מפאזל שנפל לי מתחת לשורות המדפים בסופר. בעזרת מגב הוצאתי את כל מה שהיה מתחת למדפים. אחותי ואני ראינו שיש שם הרבה ליכלוך. ראיתי את חתיכת הפאזל ואמרתי לאחותי שהליכלוך מאיתנו. שתינו התחלנו לצחוק

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 4 שנים בתאריך אוקטובר 21, 2021

פתרון החלום

מה הפירוש של שם בחלום

שם בעברית יכול להיות שם - כלומר להיות שם מבחינת מקום או שם של אדם. לחלום על שם של אדם הכוונה לפי האמונה הרווחת קשר ישיר לאותו אדם עליו חולמים על השם שלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אחותי בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות אותה בחלום או לדבר איתה מצביע על יחסים טובים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בסופר בחלום

סופר בחלום מלשון מרכז קניות חנות מצרכים מראה על צורך בלתי ממומש בחיי היום יום. לרוב מדובר על הצורך בזוגיות ובמציאת בן או בת זוג. העושר הגדול והבחירה המרובה שנראה שהכל ניתן להשגה מיידית ולבסוף נשארים ללא כלום וזה עולה ביוקר. המצרכים הם הצרכים שלנו לקשר חם, זוגיות ומיניות. סופר בחלום מלשון סופר הכותב ספרים הוא תקשורת עמוקה עם העולם שמעבר כפי שנאמר בערבית - מכתוב - הסופר הוא יודע כל וזה שכותב מה יהיה איתנו בחיים האלו, האם יהיה לנו מזל או כשלון זה הכל תלוי בסופר, לראות אותו בחלום סימן שרצה לראות אתכם. סופר בחלום מלשון לספור - ספירת מלאיף אנחנו בודקים מה עשינו עד היום ולאן הגענו ומה הספקנו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לצחוק בחלום

לפי האמונה הרווחת להתחיל עניין חדש.


 > קראו עוד

מה הפירוש של קניות בחלום

לפי האמונה הרווחת הנאות קטנות אך משמעותיות מהם החולם ישאב כח להמשיך במעשיו גם הם אינם קלים(עבודה ,לימודים..)


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני במעין מסיבת חברה, במסיבה הזו יש אנשים מהעבודה אני מסתובבת בין האנשים..יש שם ילד שאני עובדת איתו, אני רוצה לקבל ממנו מידע על משהו שקורה עם אמא שלו. אני מראה לו ציור ושואלת הרבה שאלות שקשורות לאמא שלי, ניגשת אלי מישהי חדשה שעובדת ואני לא מכירה, היא סוג של פסיכולוגית גם, היא מקשיבה לשיחה, אני שמה לב שלילד יש איזשהו פצע על הרגל,, אני שואלת אותו על הפצע ואז, היא מתחילה לשאול אותו משהו אחר, אני כועסת שהיא התערבה באמצע ולא נתנה לו לדבר, אני אומרת לה את זה בבוטות, רגע לא נתת לו לדבר. היא נעלבת והולכת ואז אני מסתובבת בגג שעליו נערכת המסיבה ופוגשת את אלזה, היא מדברת איתי על הסיטואציה שהייתה עם הבחורה, היא לא שומעת בכלל את הצד שלי ומה היה, היא אומרת לי אבל מה עם החמלה, האמפתיה.

אני נמצאת עם עוד מישהו בטבע, ליד סוג של אגם, באגם יש מפל, אנשים שוחים שם לכיוון המפל ונעלמים בזרם, מתחיל לרדת גשם, אני אומרת לבחור שאיתי בוא נשחה בגשם, הבחור לא מדבר הוא פסיבי, אני הדומיננטית בחלום אנחנו נכנסים לשחות במים בגשם, יש תחושה של פחד וסכנה, פתאום מתקרבים אלינו נחשי מים גדולים בתוך המים והגשם, הם מחשמלים אותנו, אנחנו הופכים להיות מחושמלים, קמתי מוטרדת ובבהלה

אני ובן זוגי נמצאים בבית שלי, אני שומעת רעש מכיוון מרפסת הכביסה, אני אומרת למוטי שאני שומעת אנחנו מסתכלים לראות מה זה,, זה בסדר תחלה נראה משהו קטן אבל אחר כך אני מבינה שזה לחישה של נחש. ואז הנחש זוחל בסלון לכיוון שלי, זה מפחיד ומגעיל אותי , מוטי תופס אותו, אנחנו מנסים לחשוב מה לעשות איתו,, מוטי הולך וחוזר בזמן שאני מסתכלת באינטרנט על לוכד, נחשים, כשהוא חוזר אני שואלת אותו איפה שם את הנחש, הוא אומר לי, בשירותים המטונפים של טלי.ואז,אני רואה שאנחנו בדירה אחרת, זה לא הבית שלי, תחושה של דירת שירות של קיבוץ.

על מה חלמתם?