פענוח חלומות בס"ד

חלום על בבית, בן זוג, חבר, חברים, עצמי

חלמתי שיש לי בן זוג האח של בר רפאלי לייתר דיוק ושהזוגיות שלנו מדהימה והוא בדיוק חוגג לי מסיבת יומולדת מושקעת מאוד עם הרבה חברים בבית של חבר משהו עם אנשים קרובים ואני זוכרת את עצמי מאוד מאושרת ושמחה ושאחכ אנחנו לבד ואני מנשקת אותו ומחבקת אותו וטוב לי אני מאושרת ומרגישה שאני מתפוצצת מאהבה.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 4 שנים בתאריך אוקטובר 26, 2021

פתרון החלום

מה הפירוש של בבית בחלום

לחלום על משהו שקורה בבית מראה סגירות והבנה. עם משהו קורה בתוך הבית שלך הכוונה למשהו שעלול לקרות לך. אם משהו קורה בבית של מישהו אחר מראה שיש עדיין לאותו אדם שליטה על חייך או שקיים קשר כל שהו גם פסיכולוגי עם אותו אדם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בן זוג בחלום

לפי האמונה הרווחת בן הזוג מייצג את הצד הגברי, היוזם, הדוחף והמגן.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חבר בחלום

לפי תודעה רוחנית געגוע לחבר


 > קראו עוד

מה הפירוש של חברים בחלום

לפי האמונה הרווחת מצביע על עזרה הדדית"חבר לעת צרה", ועל חיזוק הצד הגברי של החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של עצמי בחלום

אנחנו מופיעים בחלום סימן שמישהו אחר חולם עלינו גם. לפי האמונה לראות את עצמך מבחוץ בחלום זה סימן שיש מישהו או מישהי שחושבים עליך.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

אני מוצאת את עצמי בעבודה ומדברת עם החברות שלי לעבודה אומרת להם שאני יוצאת להפסקה לאכול והלכתי לאכול במסעדת דגים ובחרתי לי דג גדול ונקי מעור ובקשתי לשים לי אותו בגריל עם תבלינים בזמן שאני מחכה שיהיה מוכן אני פוגשת במסעדה את החברה שלי אנג'לה ואת אחמשית שלי בעבודה אורלי ואני מברכת אותה ליום הולדת שמח והתעוררתי

אני ובן זוגי נמצאים בבית שלי, אני שומעת רעש מכיוון מרפסת הכביסה, אני אומרת למוטי שאני שומעת אנחנו מסתכלים לראות מה זה,, זה בסדר תחלה נראה משהו קטן אבל אחר כך אני מבינה שזה לחישה של נחש. ואז הנחש זוחל בסלון לכיוון שלי, זה מפחיד ומגעיל אותי , מוטי תופס אותו, אנחנו מנסים לחשוב מה לעשות איתו,, מוטי הולך וחוזר בזמן שאני מסתכלת באינטרנט על לוכד, נחשים, כשהוא חוזר אני שואלת אותו איפה שם את הנחש, הוא אומר לי, בשירותים המטונפים של טלי.ואז,אני רואה שאנחנו בדירה אחרת, זה לא הבית שלי, תחושה של דירת שירות של קיבוץ.

על מה חלמתם?