פענוח חלומות בס"ד

חלום על סכנה, חושך, ההורים, הים, לשחות, התעוררתי, לא רואה

חלמתי שהייתי עם הוריי,בןדודי וחברות שלי באמצע הים באיזהמשהו שנראה כמו מצפה,במצפה תמיד היה פינה שהיא לא מגודרת והייתה סכנה ליפול,פחדתי שמישהו יפול אך בסופו של דבר אף אחד לא נפל.פתאום נהיה חושך והיינו צריכים לחזור אז כולנו קפצנו למים והתחלנו לשחות לכיוון הצוק,כאשרהגעתילצוק קלטתי שאני לא רואה את ההורים שלי,דאגתי להם נורא,פחדתי שיקרה להם משהו,אחרי כמה דק' ראיתי אותם ווידאתי שהגיעו לחוף בבטחהואז התעוררתי.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 13 שנים בתאריך אוגוסט 26, 2012

פתרון החלום

מה הפירוש של סכנה בחלום

לפי האמונה הרווחת בשורה לגבי הזדמנויות חדשות. לפי האמונה הרווחת החלום מעיד על התחלה חדשה ועל הזדמנויות שנקרות לפני החולם.


 > קראו עוד

מה הפירוש של חושך בחלום

לפי האמונה הרווחת חושך מייצג תחושה פנימית של חוסר התמצאות וחוסר כיוון אותה חש החולם


 > קראו עוד

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד

מה הפירוש של הים בחלום

הרואה שרוצה הים להטביעו - ייפול בידי אויביו וירעו לו. הרואה שיחסר הים ויבש - מלך של אותה מלכות יוסר. הרואה שחסר הים - שר של אותה מדינה ימות. הרואה שהלך בים ברגליו - לא ילך למקום אחר ביום ההוא, וישמור את עצמו. הרואה שרוחץ בים - השקט יגיד. ואם המים עכורים - יריב עם אדוניו. הרואה ששט בים או בבריכה או בנהר או תוך מקווה - יתחבר עם אנשים טובים. הרואה ששט בנהר או בים ובו גלים גבוהים - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה עצמו ששט במעיין - יתחבר עם איש צדיק. ואם שתה מהם - הנאה טובה מאוד תבוא לו. הרואה עצמו שטבע בים - חולי או אובדן ממון יגיד. וי"א: צרה תעבור עליו ויינצל ממנה. וי"א: יבקש רחמים, כי אולי ימות. הרואה שרוחץ בים והמים מלוכלכים - יריב עם אדוניו, וסימן לחולי. הרואה שירוץ בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע, ורע לו. הרואה שיעוף בים וטבע - עתיד ליפול בידי מלך רע. הרואה עצמו שנפל בים - חולי יבוא לו ויתרפא. וי"א: הרואה שנפל בים או בנהרות ולא יוכל לקום - אבל יגיד. הרואה את הים סוער - ישלטו בני יפת על כל העולם - משמע אֶדומים. הרואה ים סוער בגליו - צער יגיד. הרואה ששט בים הגדול - אותו האיש ייהנה ממלך גדול ורב. הרואה שהים נחצה לשניים - יצפה לנס גדול.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לשחות בחלום

שחיה / שחייה בחלום מסמלת נסיון לברוח מהצרות. הים מסמל לרוב דברים לא יודעים, גדולים מפחידים, ייתכן צרות גדולות שאיננו יודעים כיצד להתמודד איתם. מים ובעיקר ים אבל גם בבריכה יכולים לסמל רגשות אשר מציפים אותנו בחלום והשחייה בחלום היא ההתמודדות של החולם או החולמת עם הרגשות אשר מציפים אותו או אותה. לשחות עם בעל חיים הכוונה לשדר מצוקה ובקשה שמישהו יצילנו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של התעוררתי בחלום

להתעורר בחלום יכול לבאו בשני מובנים שונים. אחד להתעורר באמת מהחלום ואז אנחנו עוברים ממצב של שינה וחלומות ישירות לעולם העירות ולמציאות ומצד שני ייתכן כי אנחנו חולמים שאנחנו מתעוררים אך למעשה עדיין חולמים ועדיין ישנים - מצב זה קורה כאשר אנחנו מאוד עייפים וחלק מהמציאות מתערבב לנו בתוך החלום עצמו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של לא רואה בחלום

לא לראות, בעיניים או לא לראות משהו בחלום מראה על כמיהה של החולם למשהו חדש או ישן לפי חיפושיו


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלום על יונה אפורה חלמתי שאני ובעלי והבנות גרות בבית הישן של ההורים שלי בית ילדותי ורז אני עולה לקומה השלישית שהיה פעם חדר השינה של הוריי אחת הבנות שלי הייתה למעלה עם בגד ים לבן ואז פתחתי את המרפסת בחדר ואז יונה אפורה באה להיכנס ניסיתי להוציא אותה והיא לא שחררה אותי ממש תפסה לי בעור שאני לא העיף אותה היא לא השתוללה ולא ניסתה לתקוף

אני מוצאת את עצמי מגיעה לאיזור טיילת ביפו ואיך שאני מסתובבת סביבי אני רואה חפיסה של כסף עם שירות של גם דולרים ואמרתי אילך לקחת אותה למעשה ילדה קטנה הקדימה אותי וריצה עם זה להורים שילה ואני מנסה לדבר עם ההורים יתכן שזה שייך לאחד המלונות שהפיקדה נפלה ההפקדה והם לא התייחסו וסילקו אותי מיזם והתעוררתי

אני והמשפחה שלי היינו בבית ספר כי היה יום מסעדות שכל כיתה הייתה מסעדה אחרת ואז ראינו שמשפחת ספיר באה אז רצינו ללכת הביתה ואמרתי לאמא שלי שתבוא איתי לשרותים לשטוף ידיים והיא באה איתי חצי דרך וחזרה ואז ראיתי שכל הציפורניים של הלק ג׳ל נפלו והתבאסתי ואז אחרי ששטפתי ידיים הלכתי להביא אוכל וראיתי ילדים מהכיתה שלי ליד ודיברנו ואז לקחתי את האוכל שלי ושתי בנים באו איתי אחד מהם הילד שאני אוהבת ואחד מהם ילד שאני שונאת הילד שאני אוהבת דיבר איתי מלא והלך לידי והילד שאני שונאת הלך לידו וכמעט לא דיבר ואז הגענו לשתי גדרות שצריך לקפוץ מעליהם ושניהם קפצו בקלות ואז ראיתי עוד שתי בנות מהשכבה אחת שגם רוצה לקפוץ ואחת שדיברה עם ילדים אז ניסינו ולא הצלחנו ואז אני מצאתי דרך והצלחתי והם אמרו את השם של הקראש שלי ושהוא גם עשה את ככה והילדה עוד ניתקעה וההורים שלי חיכו לי אז אמרתי להם שאני הולכת ואז היה עוד גדר והיא הייתה יותר גבוהה אבל היה שם כיסא וטיפסתי עליו ואז ראיתי מורה אחת מדברת עם אמא שלי ואומרת לה שהילדים שגרים במקום מסוים כולל הקראש שלי לא קיבלו צ׳יפס בשום מקום ואז הלכתי מהבית ספר וראיתי באיזה אפליקציה כזאת שהוא באוטובוס הביתה

על מה חלמתם?