פענוח חלומות בס"ד

חלום על האוטו, אדם, בנים, למות, מישהו, נוסעת, סכין, רודף, אבא, ההורים

חלמתי שאני נוסעת עם ההורים שלי באוטו ואנחנו בנים לחנות את האוטו ואז אבא חורג שלי רואה מישהו עם סכין אדומה רודף אחרי האוטו והוא מתניע ואנחנו נוסעים מהר הבן אדם ממש מהיר עוד שניה תפס אותנו עמדנו למות ואז קמתי בצעקות

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 3 שנים בתאריך מרץ 05, 2022

פתרון החלום

מה הפירוש של האוטו בחלום

רכב, מכונית או אוטו מייצגים את השאיפות שלנו בחיים. הנסיעה ברכב מייצגת עד כמה אנחנו שולטים בחיינו. מכונית יפה וחדשה מסמלת את הרצון שלנו להצלחה. תקלות ברכב הן תקלות הייכולת שלנו להתמודד עם מצבים החיינו ולנצל אותם לטובתינו. לחלום שאתה לא זוכר היכן החנית את הרכב מראה שאינך יודע לאיזה כיוון לקחת את חייך. חלומות שהאוטו מתחמם מצביע כי אתה משקיע יותר מידי אנרגיה בקשר.כאשר מישהו אחר נוהג ברכב, אתה לא בשליטה בחייך.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אדם בחלום

לפי האמונה הרווחת מישהו קרוב אלינו


 > קראו עוד

מה הפירוש של בנים בחלום

אישה שיולדת בנים בחלום מסמל הצלחה, רווחה, פרנסה והרבה דברים טובים. לילדה מתבגרת לחלום על בנים - את זה אין צורך לפרש.


 > קראו עוד

מה הפירוש של למות בחלום

לפי האמונה הרווחת בשורה לחיים ארוכים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מישהו בחלום

לחלום על מישהו אחר או שמישהו עושה לנו משהו בחלום זה בעצם תמיד בוואות עצמיות. גם מישהו אחר בחלום מסמך ומיצג מחשבות והלכי רוח שונים בתוך החלום שלנו עצמו. אותה דמות שאנחנו תופסים בחלום היא הייצוג של אותו מישהו בחיים האימיתיים בהם אנחנו ערים. אין לחשוב שאם מישהו עשה לנו משהו רע בחלום אכן אותו אדם באמת רוצה להרע לנו יש לבדוק את שאר המוטיבים והסמלים בחלום כדי להבין האם באמת מדובר באותו יצוג של אדם או במחשבה שלנו. אך עם זאת יש לשים לב לאנשים אחרים חורשי רעה וייתכן שיופיעו אצלינו בחלום.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נוסעת בחלום

לחלום על נסיעה זה הרצון לשינוי בחיים. חיפוש אחר הרפתקה או יציאה לדרך חדשה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של סכין בחלום

סכין בחלום מסמלת ריב גדול שהיה בין החולם ונשוא החלום או ריב גדול שיהיה. סכסוכים בתוך המשפחה או בין חברים. יש הנוהגים לומר פרקי תהילים אם רואים סכין בחלום. חלמתי על סכין שחותכת אותי - מישהו דובר רעות עלייך. סכין חותכת מישהו אחר - אתה מועמד לפיטורין.


 > קראו עוד

מה הפירוש של רודף בחלום

מי שורדפים אחריו סימן שאינו קשוב לעצמו. אם רודפים אחרי אדם קרוב או אחרי ילד הוא סימן לדאגה הורית לילד וזה הינו חלום נפוץ. אם האדם החולם הוא הרודף סימן שיקבל ברכה בעמלו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אבא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות) - שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. האב מסמל ישות רוחנית אשר מדריכה אותנו בעולם הזה ובעולם הבא.


 > קראו עוד

מה הפירוש של ההורים בחלום

נערה העומדת להינשא ורואה את הוריה בחלום: א. אם הם מחייכים - סימן טוב הוא. ב. אם פניהם קודרים - עליה לבטל את האירוסין כי סופה להתגרש. ג. הרואה אביו ואמו שמתו, אם אחר מותם - שמחה תהיה לו. ד. ואם יתנו לו משהו -שמחה גדולה יותר.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלום על יונה אפורה חלמתי שאני ובעלי והבנות גרות בבית הישן של ההורים שלי בית ילדותי ורז אני עולה לקומה השלישית שהיה פעם חדר השינה של הוריי אחת הבנות שלי הייתה למעלה עם בגד ים לבן ואז פתחתי את המרפסת בחדר ואז יונה אפורה באה להיכנס ניסיתי להוציא אותה והיא לא שחררה אותי ממש תפסה לי בעור שאני לא העיף אותה היא לא השתוללה ולא ניסתה לתקוף

מצאתי את עצמי במקום שמזכיר את השכונה שלי, או אולי אזור של צימרים. בזמן שאני הולך שם, ראיתי שבאחד הצימרים מתקיימת מסיבה. הסתקרנתי ונכנסתי פנימה. שאלתי את האנשים שם אם צריך לשלם כדי להיכנס, והם ענו לי: “לא, זה בחינם – רק אם אתה מכיר מישהו מהאנשים פה.” אז המשכתי להתקדם, ופתאום גיליתי שגם בצימר שלי – זה שאני אמור להיות בו – מתקיימת מסיבה. להפתעתי, היו שם אנשים שאני מכיר – מהיסודי או מכל מיני שלבים אחרים בחיים. הייתה אווירה ממש טובה, כולם רקדו ונהנו. במהלך המסיבה, פתאום איזו בחורה קפצה לי על הגב. התחלנו לדבר, והייתה בינינו תחושה פלרטטנית כזאת, חיבור טבעי, קליל ומושך. ואז – כאילו משום מקום – אבא שלי הופיע. הוא הסתכל עליי, חייך ואמר לי: “בוא’נה, אתה טוב בזה.” עניתי לו בביטחון: “כן, אמרתי לך… ברגע שאתה מפסיק להיות בלחץ, נותן לדברים לזרום, ויש לך ביטחון עצמי – הכל מסתדר.”

על מה חלמתם?