פענוח חלומות בס"ד

חלום על עץ, בורח, מים, נחש, אחותי

נחש ארוך על עץ אני נותנת לו לשתות מים וכשהוא מכניס ראשו לשתות אחותי נותנת לו מכה והוא בורח

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 4 שנים בתאריך מרץ 21, 2022

פתרון החלום

מה הפירוש של עץ בחלום

העץ בחלום מיצג את השאיפות והחלומות והמאוויים שלנו. הם סימן לחוזק, יציבות וחיבור לקרקע ולאדמה. העץ יכול גם לסמל שלבים ומעברים שונים בחיים. לעיתים עץ בחלום מסמל גם פתיחות לדברים חדשים.


 > קראו עוד

מה הפירוש של בורח בחלום

לחלום על משהו שבורח מאיתנו זה חלום על מחשבה טורדנית. ייתכן ומדובר בחיה הבורחת לנו, חבר, מחשבה או כל דבר אשר בורח לנו מסמל משהו שאנחנו רוצים או קשר שאנחנו מעוניינים שיקרה אבל איננו מצליחים להתחבר אליו. זה מאוד תלוי באותו אובייקט שבורח לנו ומה הוא מסמל עבורינו ולמה אנחנו לא מצליחים להשיג אותו או מה חסר לנו בקשר שלנו עם אותו דבר אשר בורח לנו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של מים בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לברכה


 > קראו עוד

מה הפירוש של נחש בחלום

לפי האמונה הרווחת סימן לאוייב או למישהו המנסה לפגוע או להפריע לחולם/ת. יש המפרשים חלום על נחש כסימן לפרנסה.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אחותי בחלום

לפי האמונה הרווחת לראות אותה בחלום או לדבר איתה מצביע על יחסים טובים.


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שאני המשיח ושאני רואה את בית המקדש נבנה עם פיגומים ורק אני מצליח לראות אותו אף אחד אחר לא, הולך למבנה רואה כדים מאובקים שובר את אחד מהם ורואה תאריך כד טבת. לאחר מכן אני נמשח למשיח עליי רומח ובגדי לבן, וסוף החלום נגמר שבית המקדש בנוי ואני נמשך למעלה ללא שליטה

חל.מתי על ילדה ששוחה בבריכה וזה חלק מתחרות, בתחרות היא צוללת מתחת למים ונצמד אליה תמנון וכורך את עצמו סביבה, היא צריכה להשתחרר ממנו אם היא לא משתחררת אז היא פסולה. אני דואגת לה שהיא לא. תיחנק ממנו ולא תצליח לעלות מעל המים. היא מצליחה לעלות. התמנון עף מעל המאוורר תיקרה, אני בטעות פותחת את המאוורר והתמנון נמעך. בהתחלה אני דואגת שאצטרך לנקות ואז אני שמחה כי זה עדיף מתמנון מסתובב בבית. ואז נכנסת לסלון של סבא שלי יש דלת מפרידה של הסלון. שהופך להיות חדר של מסיבת ריקודים, אני ועוד כמה אנשים מחוץ לדלת ויש, מן מפלצות שתוקפות אותנו אנחנו אומרים לכולם להיכנס שלא, יתקפו אותם ואנחנו מנסים להילחם בהם, זה הופך להיות אנס שאני ושתי חברות מנסות לברוח ממנו הוא מנסה להכריח אותנו לשכב איתו ואז אח של בן זוג שלי מתערב יש זוג שעושה אהבה על ה'יר האנס רוצה להתקרב לאנוס את האישה, הגבר לא מצליח לצאת מהאישה שיברחו ממנו והאנס מתרחק והולך להיות ברמן בבר.

אני וחבר שלי מהצבא, שהיה איתי בשירות הסדיר, נכנסים לכלי שנראה כמו שילוב של רכב וצוללת. אנחנו מתחילים לצלול לעומק הים. ככל שאנחנו יורדים, אנחנו רואים יצורים ענקיים ומפחידים – דיונונים עצומים ועכבישים מוזרים. התחושה היא שיש שם עולם לא מ וכר ומאיים. הקטע המוזר הוא שככל שיורדים לעומק, אי אפשר באמת להסתכל למטה. יש תחושה של חושך ושל משהו נסתר שלא ניתן לראות, כאילו לא יודעים מה מחכה בהמשך. מדי פעם אנחנו חייבים לעלות לפני המים כדי לנשום, ואז שוב יורדים להמשיך במסע. כל הירידות והעליות יוצרות תחושה של מתח והישרדות. בסוף, בדיוק כשאני עדיין בתוך החלום, אחד העכבישים נוגע לי באשכים – ובאותו רגע אני נבהל ומתעורר בבת אחת

על מה חלמתם?