פענוח חלומות בס"ד

חלום על מקל הליכה, נפטר, אמא, דוד, הליכה, לרכב

חלום על דוד של אמא שלי שכבר נפטר לפני כמה שנים בשיבה טובה. מסתובב אצלינו בשכונה עם מקל הליכה ולא הולך יציב ומתנפח ומתקשה להכנס לרכב שלו. משהו שלא הכרתי אותו כך. הוא הלך יציב בלי מקל הליכה היה בריא בדרך כלל.

חלום זה התווסף למאגר המידע של החלומות לפני 4 שנים בתאריך מרץ 28, 2022

פתרון החלום

מה הפירוש של מקל הליכה בחלום

לפי האמונה הרווחת צורך בתמיכה מכל סוג בהליכה בדרך הגורל.


 > קראו עוד

מה הפירוש של נפטר בחלום

לפי האמונה הרווחת אינו מציין מוות פיזי אלא חיים ארוכים ובריאים. מוות יכול לציין התחדשות של החולם בה הוא נפטר מכעסים,אכזבות,דפוסי חשיבה וכל מה שכבר אינו עובד עבורו.


 > קראו עוד

מה הפירוש של אמא בחלום

הרואה את אביו או אימו (לאחר שמתו במציאות)- שמחה תבוא לו. ואם נתנו לו משהו - שמחה רבה תבוא לו. ההורים מסמלים את הטוב ואת ההכוונה אלינו בחיים דרך החלומות.


 > קראו עוד

מה הפירוש של דוד בחלום

לפי האמונה הרווחת לשמוע חדשות עצובות


 > קראו עוד

מה הפירוש של הליכה בחלום

לפי האמונה הרווחת דרך בחיים


 > קראו עוד

מה הפירוש של לרכב בחלום

הרכב מסמל את העצמאות שלנו והרצון להמשיך ולהתקדם הלאה בחיינו


 > קראו עוד


פענוח חלום אנושי

אם אינכם מרוצים מפתרון החלום האוטומטי, ביכולתכם לבחור מפענח אנושי שיפענח ויפרש את חלומכם

תמונתה של גל פייטלסון - מפענחת חלומות
גל פייטלסון
תמונתו של אלי רבנים - מפענח חלומות
אלי רבנים
תמונתה של דנית אליהב - מפענחת חלומות
דנית אליהב

חלומות דומים

חלמתי שסבא שלי (שכבר נפטר), מצאתי אותו על הרצפה אחרי שהיה לו התקף לב. ניסיתי להתקשר למדא ומי שהיה לידי היה אדיש ואמר שאין למה לנסות, למרות שזה ממש רק הרגע קרה.. יצאתי החוצה וכשחזרתי הוא היה בתוך איזה חדר במיטה מתחת לשמיכה ופתח את העיניים ואמר לי שהכל בסדר שלא קרה כלום (גם כשהיה חיי היה 'מכחיש' בעיות רפואיות ולא מגלה לנו, מטאטא מתחת לשטיח) והוא באמת היה נראה בסדר.. אבל נזכרתי שהרגע היה לו התקף לב אז םתאום שמתי לב לוורידים שלו על הפנים, כמו סימני חבלה, שטפי דם כאלה.. ניסיתי להלחם איתו ולומר לו שהוא עדיין חייב רופא אבל הוא התנגד ממש (ממש כמו שהיה חיי היה ממש בורח מבתי חולים ומרופאים ומתרופות והיינו ממש נאבקים איתו כשהיה חייב טיפול, בעיקר הילדים שלו, אבא שלי ודוד שלי)

על מה חלמתם?